جنبه هایی از بیواکولوژی سوسک برگخوار نارون (Xanthogaleruca luteola Mull(col.;Chrysomelidae در محیط شهری قزوین


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جنبه هایی از بیواکولوژی سوسک برگخوار نارون (Xanthogaleruca luteola Mull(col.;Chrysomelidae در محیط شهری قزوین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جنبه هایی از بیواکولوژی سوسک برگخوار نارون (Xanthogaleruca luteola Mull(col.;Chrysomelidae در محیط شهری قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جنبه هایی از بیواکولوژی سوسک برگخوار نارون (Xanthogaleruca luteola Mull(col.;Chrysomelidae در محیط شهری قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جنبه هایی از بیواکولوژی سوسک برگخوار نارون (Xanthogaleruca luteola Mull(col.;Chrysomelidae در محیط شهری قزوین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سوسک برگخوار نارون، از آفات مهم درختان نارون (Ulmus densa L. ,Ulmus glabra L.) محسوب میشود و همه ساله خسارت قابل توجهی به آنها وارد می سازد. درتحقیقی که درسال ۱۳۷۷ درشهر قزوین صورت گرفت، بیواکولوژی این حشره مورد بررسی قرارگرفت. برای این منظور، ازهر دو گونه نارون، ۲۰ درخت از ۱۰ ناحیه مختلف شهر بطور تصادفی انتخاب گردید. درنمونه برداری هفتگی، ازهردرخت ۴۰ نمونه (۱۰ نمونه ازهریک از۴ جهت اصلی جغرافیایی) که دریک سوم تاج پایینی قرار داشتند، بطور تصادفی انتخاب شدند. واحد نمونه برداری یک برگ درنظرگرفته شد و در مجموع ۴۰ نمونه برداشت شد. درهرنمونه برداری، تعداد دسته های تخم و سنین لاروی در واحد نمونه برداری و بطور مجزا برای جهت های اصلی جغرافیایی، ثبت گردید. مجموع درجه حرارت موثر روزانه مراحل مختلف زندگی با استفاده از حداقل و حداکثر دمای روزانه محاسبه شد. خسارت نسل های مختلف، در پایان هرنسل تعیین گردید. بدین منظور ۴۰ نمونه از کل تاج درخت انتخاب و میزان خسارت با ۱۰ نمونه شاهد که بین ۱۰۰-۰ درصد خسارت دیده بودند، مقایسه شد. نتایج این بررسی ها نشان داد که این حشره در شرایط قزوین دارای ۴ نسل کامل است که با هم همپوشانی دارند. نسل های اول و چهارم بترتیب دارای بیشترین و کمترین طول دوره زندگی و انبوهی جمعیت هستند. انبوهی مراحل مختلف زیستی این حشره درجهت های اصلی جغرافیایی، تفاوت معنی داری درسطح ۱% با هم نداشت. با توجه به محاسبه مجموع درجه حرارت موثر روزانه بهترین زمان مبارزه با لاروهای سنین اول و سوم ۲۴۵ و ۴۷۰ روز- درجه تعیین شد. خسارت حشرات نسلهای دوم وسوم به بعد برای نارون های چتری و ملج قابل توجه بوده است.

کلید واژه: سوسک برگخوار نارون، بیواکولوژی، آفات درختان شهری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.