مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد :

مقاله بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۲۴۳ تا ۲۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر شدت چرای دام بر پوشش گیاهی و خاک در مراتع سیساب بجنورد
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خصوصیات شیمیایی خاک
مقاله پوشش گیاهی
مقاله شدت چرا
مقاله استان خراسان شمالی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به اهمیت و لزوم شناخت خصوصیات خاک به ویژه خصوصیات شیمیایی آن در اداره صحیح اکوسیستم های مرتعی، این مطالعه به منظور بررسی اثر شدت چرای دام بر خصوصیات شیمیایی خاک و پوشش گیاهی در سه منطقه مرجع، کلید و بحرانی در مراتع سیساب بجنورد انجام شد. بدین منظور نمونه برداری و جمع آوری اطلاعات پوشش گیاهی و خاک از هر سه منطقه انجام شد. اطلاعات پوشش گیاهی در پلات های یک متر مربعی به تعداد ۳۰ نمونه از هر منطقه به صورت تصادفی – سیستماتیک جمع آوری شد. نمونه های خاک از دو عمق ۱۵-۰ و ۳۰-۱۵ سانتی متر (با توجه به مرز تفکیک افق ها) و به تعداد ۵ نمونه مرکب (هر نمونه مخلوطی از ۶ نمونه) از هر عمق در هر منطقه جمع آوری شد. فاکتورهای درصدکربن آلی، ماده آلی خاک، نیتروژن کل، فسفر قابل جذب، اسیدیته (pH) و هدایت الکتریکی (EC) اندازه گیری شدند. نتایج حکایت از آن داشت که با افزایش شدت چرا از میزان کربن، نیتروژن، ماده آلی، فسفر و هدایت الکتریکی خاک کاسته می شود ولی مقدار اسیدیته افزایش می یابد. نتایج حاصل از بررسی پوشش گیاهی نشان داد که پهن برگان علفی دارای بیشترین درصد پوشش گیاهی در منطقه مرجع می باشند و با افزایش شدت چرا درصد پوشش گیاهان بوته ای افزایش می یابد. همچنین گیاهان کلاس I بیشترین درصد پوشش را در منطقه مرجع به خود اختصاص دادند. بطوری که در منطقه بحرانی گیاهان کلاس III از بیشترین درصد پوشش گیاهی برخوردار بودند. به طور کلی می توان نتیجه گیری نمود که چرای شدید دام باعث کاهش پوشش گیاهی و تغییر ترکیب گونه ای می گردد، همچنین با ایجاد تغییرات منفی در عناصر غذایی خاک، پایداری اکوسیستم مرتعی را به خطر می اندازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.