بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس .Diplotaenia cachrydifolia Boiss در مراحل مختلف رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس .Diplotaenia cachrydifolia Boiss در مراحل مختلف رشد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس .Diplotaenia cachrydifolia Boiss در مراحل مختلف رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس .Diplotaenia cachrydifolia Boiss در مراحل مختلف رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس .Diplotaenia cachrydifolia Boiss در مراحل مختلف رشد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۹

در این تحقیق سرشاخه Diplotaenia cachrydifolia Boiss. در سه مرحله رشد (قبل از گل‌دهی، گل‌دهی کامل و بعد از گل‌دهی در اوایل تشکیل میوه) جمع‌آوری گردید و پس از خشک شدن در محیط آزمایشگاه مورد اسانس‌گیری قرار گرفت. سپس ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس‌ها با استفاده از کروماتوگرافی گازی تجزیه‌ای (Analytical GC) و گازکروماتوگرافی کوپل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفت. بازده اسانس D. cachrydifolia به میزان ۹۳/۰ درصد در مرحله قبل از گل‌دهی، ۴۹/۴ درصد در مرحله گل‌دهی کامل و ۶۶/۲ درصد پس از زمان گل‌دهی به‌دست آمد. تعداد ۱۸ ترکیب در اسانس سرشاخه D. cachrydifolia در زمان قبل از گل‌دهی، شناسایی شد. ترکیب‌های عمده اسانس در این مرحله، لیمونن (۰۴/۲۸ درصد)، المیسین (۳۵/۱۵ درصد)، سیس ایزوالمیسین (۱۲/۱۵ درصد)، دیل آپیول (۷۸/۱۱ درصد) و سیس بتا اوسیمن (۸۷/۱۰ درصد) بودند. در مرحله گل‌دهی کامل نیز تعداد ۱۸ ترکیب در اسانس شناسایی شد که عمده‌ترین آنها لیمونن (۸۱/۴۱ درصد)، المیسین (۹۶/۲۱ درصد) و سیس بتا اوسیمن (۷۰/۱۸ درصد) بودند. تعداد ۲۲ ترکیب در اسانس D. cachrydifolia در مرحله بعد از گل‌دهی و شروع تشکیل میوه شناسایی شد که از بین آنها لیمونن (۶۳/۴۷ درصد)، المیسین (۵۱/۲۰ درصد)، سیس بتا اوسیمن (۵۵/۸ درصد) و ۱و۸-سینئول (۷۱/۵ درصد) اجزای اصلی اسانس هستند. از اختلافات عمده اسانس D. cachrydifolia در سه مرحله رشد، می‌توان به حذف کامل ترکیب سیس ایزوالمیسین در مرحله گل‌دهی و پس از آن و نیز حضور ۱و۸- سینئول فقط در زمان پس از گل‌دهی اشاره کرد.

کلید واژه: Diplotaenia cachrydifolia ، اسانس، لیمونن، المیسین، سیس ایزوالمیسین، سیس بتا اوسیمن، ۱و۸-سینیول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.