اثرات تنش خشکی، مقادیر فسفر و روی بر توزیع عمودی سطح برگ، نفوذ نور در سایه اندازه و رابطه آن ها با عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات تنش خشکی، مقادیر فسفر و روی بر توزیع عمودی سطح برگ، نفوذ نور در سایه اندازه و رابطه آن ها با عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تنش خشکی، مقادیر فسفر و روی بر توزیع عمودی سطح برگ، نفوذ نور در سایه اندازه و رابطه آن ها با عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تنش خشکی، مقادیر فسفر و روی بر توزیع عمودی سطح برگ، نفوذ نور در سایه اندازه و رابطه آن ها با عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تنش خشکی، مقادیر فسفر و روی بر توزیع عمودی سطح برگ، نفوذ نور در سایه اندازه و رابطه آن ها با عملکرد دانه ذرت (Zea mays L.) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

سطح برگ وتوزیع آن در سایه اندازه گیاه ذرت (Zea mays L.) تعیین کننده نفوذ نور برای فتوسنتز می باشد که تحت تاثیر میزان رطوبت وعناصر غذایی موجود درخاک قرار می گیرند. بدین منظور تحقیقی با سه میزان تنش خشکی از طریق آبیاری بر اساس رسیدن رطوبت خاک به ۷۰(I70) ، ۶۰ (I60) ، (I50) 50 درصد ظرفیت مزرعه (FC) به عنوان سطوح فاکتور اصلی و عناصر روی در سه میزان صفر(Zn0) ،۱۰ (Zn10)10 و (Zn20)20 کیلوگرم در هکتار Zn و فسفر در دو میزان صفر (P0) و (P150)150 کیلوگرم در هکتار P2 O5 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به صورت اسپلیت – پلات فاکتوریل با چهار تکرار به اجرا گذاشته شد. منحنی پلی نومیال زنگوله ای شکل رابطه میان سطح تک برگ و تعداد برگ را با بیشترین تراکم سطح برگ در بخش میانی سایه انداز منعکس نمود. رابطه میان شاخص سطح برگ (LAI) و ارتفاع گیاه در زمان ظهور گل تاجی نیز از یک معادله درجه سه پلی نومیال (R20.95) پیروی نمود. نتایج نشان داد که تنش خشکی موجب کاهش سطح تک برگ، تعداد نهائی برگ و شاخص سطح برگ در ذرت می گردد. با افزایش تنش خشکی، درصد نفوذ نور (PAR) به کف سایه انداز گیاهی به طور معنی داری افزایش یافت. مصرف بیش از حد فسفر نیز تاثیری مشابه تنش خشکی ولی با شدت کمتر بر صفات یاد شده داشت. اختلاف معنی داری میان سطوح روی مشاهده نشد و اثرات متقابل نیز برای هیچ یک از صفات معنی دار نبود. رابطه خطی قوی میان عملکرد دانه با شاخص سطح برگ کل، زیر بلال و بالای بلال و هم چنین درصد جذب نور در سایه اندازه ذرت در زمان ظهور گل تاجی مشاهده شد.

کلید واژه: ذرت، توزیع سطح برگ، تششع فعال فتوسنتزی، تنش خشکی، فسفر، روی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.