بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی و تعیین مزیت نسبی محصولات زراعی در استان فارس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه بازرگانی
تعداد صفحات :۲۱
بخش کشاورزی در میان بخش های اقتصادی ایران جایگاه ویژه ای دارد. استان فارس یکی از قطب های کشاورزی ایران به شمار می آید که در زمینه محصولات زراعی سهم عمده ای در کشور دارد.با توجه به اهمیت محصولات زراعی در استان فارس و به منظور تعیین مزیت نسبی این محصولات از دو روش “نسبت هزینه منابع داخلی” و ” نسبت هزینه به منفعت اجتماعی” برای سال زراعی ۷۹-۱۳۷۸ استفاده گردیده است. محاسبه معیارهای مذکور نشان می دهد که چهار محصول از ۱۸ محصول زراعی مورد بررسی، شامل گندم دیم، چغندر قند و آفتابگردان در نرخ برابری نسبی ارز دارای مزیت نسبی نبوده و گوجه فرنگی بالاترین مزیت نسبی را به خود اختصاص داده است و خیار، سیب زمینی و عدس آبی در مراحل بعدی قرار دارند. مقایسه مزیت نسبی محصولات با میزان سطح زیر کشت فعلی آنان نشان می دهد که در مورد محصولاتی که اطمینان نسبی به قیمت فروش داشته، الگوی کشت بااولویت های مزیت نسبی انطباق بیشتری داشته و برای محصولاتی مانند گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی که ریسک قیمتی بیشتری دارند، میان الگوی کشت و ترتیب مزیت نسبی اختلاف بیشتری مشاهده می شود. در پایان مقاله جهت انطباق بیشتر الگوی کشت با ترتیب مزیت نسبی محصولات، پیشنهاداتی ارائه گردیده است.
کلید واژه: مزیت نسبی، محصولات زراعی، نسبت هزینه منابع داخلی، نسبت هزینه به منفعت اجتماعی، استان فارس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.