مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون :
مقاله بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۳۷ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی پارامترهای تاثیرگذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیودیزل
مقاله پایلوت فرایند ناپیوسته
مقاله راکتور ترانس استریفیکاسیون
مقاله بهینه سازی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در تحقیق حاضر، به اصلاح عملکرد پایلوت فرآیند ناپیوسته فرآوری بیودیزل از روغن های نباتی پسماند پرداخته شده است. با توجه به اهمیت رآکتور ترانس استریفیکاسیون، به بهینه سازی شرایط عملکرد این واحد عملیاتی مبادرت گردید. متغیرها و محدوده مورد بررسی آن ها به ترتیب عبارتند از نسبت مولی الکل به روغن (۳:۱-۹:۱) دمای واکنش(۴۵-۶۵Co) ، میزان کاتالیزور بازی هیدروکسید پتاسیم ( ۰۲۵تا ۱۵ درصد وزنی)، و شدت همزنی (۲۰۰-۶۰۰rpm) میزان تبدیل واکنش در هر یک از سطوح ذکر شده، فقط در چهار سطح زمانی مختلف (۲۰ تا ۹۰ دقیقه) بررسی شد. برای اجرای تحقیق از روش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی استفاده شد. بررسی جداگانه آنالیز واریانس متغیرهای دما، نسبت مولی و دور، بیانگر آن است که در سطح ۱ درصد اختلاف معناداری در میزان خلوص بیودیزل در زمان های مختلف وجود دارد. مقادیر بهینه پارامترهای مورد بررسی به ترتیب برابر با ۶۵Co،۹۰ دقیقه، ۶۰۰ دور بر دقیقه و۱۲۵ درصد وزنی حاصل شد. حداکثر درصد تبدیل در این شرایط در مدت زمان ۹۰ دقیقه و برابر با ۹۴ درصد مشاهده گردید. میزان اختلاف در درصد تبدیل در زمان های بیش از ۶۰ دقیقه، بسیار اندک می باشد. در قالب آزمایشی جداگانه به بررسی اثر زمان بر درصد تبدیل اسیدهای چرب آزاد به متیل استر پرداخته شد. حداکثر درصد تبدیل برابر با ۹۵ درصد و در مدت ۲ ساعت حاصل گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.