مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر :

مقاله بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در آب و فاضلاب از صفحه ۷۵ تا ۸۷ منتشر شده است.
نام: بهینه سازی بهره برداری تلفیقی از منابع آبهای سطحی و زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه ابهر
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهره برداری تلفیقی
مقاله ماتریس پاسخ واحد
مقاله بهینه سازی پارامتر گسترده
مقاله شبیه سازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بهره برداری تلفیقی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی در مقایسه با بهره برداری جداگانه این منابع، منجر به افزایش اعتمادپذیری و کاهش کمبودها و هزینه های بهره برداری می گردد. در این تحقیق دو گزینه بهره برداری از آب زیرزمینی و بهره برداری تلفیقی منابع آب حوضه ابهر مورد توجه قرار گرفت. به این منظور دو مدل بهینه سازی پارامتر گسترده به نامهای GWOpt و CONJ به ترتیب برای بهره برداری آب زیرزمینی و بهره برداری تلفیقی آبهای سطحی و زیرزمینی، هر دو با هدف حداقل سازی افت تراز آبخوان ارایه شد. بالا بودن حجم محاسبات مدل های بهینه سازی گسترده در سیستم های واقعی، محدودیت های مختلفی در پی داشته است. در این راستا، به منظور توسعه مدل ها از رویکرد ماتریس پاسخ واحد استفاده شد. مدل های بالا در قالب برنامه ریزی خطی تهیه گردید. در این رویکرد ابتدا رفتار آب زیرزمینی به کمک مدل شبیه سازی MODFLOW در قالب ماتریس های پاسخ واحد مشخص شد و این مقادیر در مدل بهینه سازی قرار گرفت. نتیجه حل مدل بهینه سازی نشان داد که میزان افت تراز میانگین برای مدل CONJ از مدل GWOpt کمتر است. همچنین در مقایسه با مدل شبیه سازی که بیانگر شرایط بهره برداری واقعی است، با لحاظ نمودن محدودیتهای مختلف، در مجموع شش درصد کاهش افت به دست آمد. به منظور کاربرد عملی مدل پیشنهادی، یک نرم افزار که در حکم یک سیستم تصمیم یار بود، توسعه یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.