آسیبهای نفوذی نخاع توسط اجسام برنده: گزارش ۲۰ مورد بخش جراحی اعصاب بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آسیبهای نفوذی نخاع توسط اجسام برنده: گزارش ۲۰ مورد بخش جراحی اعصاب بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آسیبهای نفوذی نخاع توسط اجسام برنده: گزارش ۲۰ مورد بخش جراحی اعصاب بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آسیبهای نفوذی نخاع توسط اجسام برنده: گزارش ۲۰ مورد بخش جراحی اعصاب بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آسیبهای نفوذی نخاع توسط اجسام برنده: گزارش ۲۰ مورد بخش جراحی اعصاب بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی قانونی

تعداد صفحات :۵

زمینه: آسیبهای نخاعی یکی از مشکلات پزشکی است که باعث از کارافتادگی و مرگ و میر خصوصا در بالغین جوان و عامل گرفتاریهای فراوان جهت بیمار، خانواده و اجتماع می گردد. شایعترین علت ضایعات نخاعی تروما است که صدمات به دلیل اصابت جسم برنده و نوک تیز نیز در این گروه باعث آسیبهای کامل یا ناکامل نخاعی می گردد. هدف از مطالعه حاضر بررسی بیمارانی است که توسط اسلحه سرد و برنده دچار آسیبهای نخاعی شده اند.روشها: این مطالعه به صورت مقطعی از فروردین ۱۳۷۸ بر روی ۲۰ بیمار دچار ضایعه نفوذی نخاع صورت گرفت. مطالعه اپیدمیولوژیک و معاینه عصبی از هنگام ورود و در طول درمان انجام شد. بیماران تحت بررسیهای گرافی ساده و MRI و معاینه سیستمیک قرار گرفتند.یافته ها: اکثر بیماران، مرد (۹۰ درصد) و میانگین سنی ۲۷.۸ سال و اکثرا مجرد (۶۵ درصد) بودند. از نظر شغلی، ۴۰ درصد کاسب و کارگر، ۳۵ درصد بیکار و از نظر تحصیلات ۸۵ درصد زیر دیپلم بودند. از نظر محل آناتومیک ضایعه حدود ۴۵ درصد گردنی، ۳۵ درصد توراسیک و ۲۰ درصد کمری ـ خاجی بود. از نظر شدت ضایعه و ۴۰ درصد دچار صدمه کامل و ۶۰ درصد دچار ضایعه ناکامل نخاعی بودند. بیماران تحت درمان طبی قرار رفتند ۷۵ درصد از موارد دچار ضایعات نخاعی کامل هیچگونه بهبود نیافتند و ۲۵ درصد بهبود در حد راه رفتن با وسایل کمکی یافتند. ۷۵ درصد بیماران با ضایعات ناکامل دچار بهبود نسبتا کامل و بازگشت به کار عادی و ۲۵ درصد دچار بهبود نسبی به میزان ۳.۵ در اندام گرفتار شدند. نتیجه گیری: افزایش آگاهی نسل جوان نسبت به عوارض استفاده از اجسام برنده و نوک تیز خصوصا در موارد اصابت به نواحی ستون فقرات و ایجاد ضایعات نخاعی و کاهش زمینه های بروز آن جهت پیشگیری از این معضل اجتماعی توصیه می گردد.

کلید واژه: ترومای نافذ نخاع، آسیب نخاعی، جسم برنده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.