مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا :

مقاله بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی پدیده پسماند و ارزیابی رطوبت تک لایه ای جذب دانه کلزا
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله منحنی هم دمای کلزا
مقاله رطوبت تعادلی
مقاله مدل گب
مقاله رطوبت تک لایه ای
مقاله مدل بت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کلزا یکی از دانه های روغنی مهم و با ارزش است و به دلیل پتانسیل بالای تولید این محصول در کشور، نیاز به بهینه سازی مراحل تولید و فرآوری آن در کشور می باشد. خشک کردن یکی از مراحل مهم فرآوری کلزا می باشد و مقدار رطوبت تعادلی (EMC) در بررسی خشک کردن دانه کلزا نقش بسزایی دارد. در این تحقیق مقادیر رطوبت تعادلی رقم لیکورد کلزا با استفاده از روش وزن سنجی در دمای ۵۵ درجه سلسیوس، با دامنه رطوبت نسبی ۷ تا ۸۴ درصد و در دو مرحله جذب و دفع رطوبت مورد ارزیابی قرار گرفت. این آزمایش به روش لایه نازک در محفظه ای کنترل شده و عایق بندی شده انجام پذیرفت به طوری که شرایط ترمودینامیکی هوای داخل محفظه ثابت نگه داشته شد. دما به وسیله ترموستات و رطوبت نسبی هوای اطراف نمونه با استفاده از محلول های نمک اشباع تنظیم گردید. منحنی های هم دمای به دست آمده جذب و دفع، سیگمائیدی بوده و منحنی حالت دفع رطوبت بالاتر از منحنی حالت جذب رطوبت قرار گرفت و پدیده پسماند به وضوح در این دما مشاهده شد. همچنین از سیزده مدل ریاضی اسوین، اصلاح شده اسمیت، اصلاح شده اسوین، اصلاح شده هندرسون، اصلاح شده هالسی، اصلاح شده چانگ فاست، اصلاح شده بت، چانگ فاست، کوهن، هندرسون، هالسی، گب و کاریه برای برازش داده های آزمایشگاهی رطوبت تعادلی در رطوبت نسبی های مختلف جهت پیش بینی رطوبت تعادلی استفاده شد و بررسی ها نشان داد که برای هر دو حالت جذب و دفع رطوبت، مدل گب (GAB) مناسب ترین مدل است. مقادیر ضریب تبیین (R۲)، مربع کای (c۲) و مربع میانگین خطای (RMSE)مدل گب در حالت جذب رطوبت به ترتیب ۰۹۹۷، ۰۰۲۳ و ۰۱۲۰ و در حالت دفع رطوبت به ترتیب برابر ۰۹۹۴، ۰۰۳۱ و ۰۱۴۰ بود. با استفاده از داده های تخمین زده شده توسط مدل گب و به کارگیری معادله جذب رطوبت در مواد نمگیر، بت (BET) و رسم نمودار مخصوص معادله فوق، مقدار رطوبت تک لایه ای جذب کلزا نیز محاسبه گردید و مقدار آن برای دانه کلزا برابر ۱۵۵۵ (درصد بر پایه خشک) و ثابت مربوط به معادله بت آن نیز برابر -۱۰۳۷۱ محاسبه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.