فعالیت جستجوگری زنبور عسل (Apis mellifera L.) روی ارقام مختلف پیاز و ارتباط آن با مقدار و ترکیب شهد آنها


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فعالیت جستجوگری زنبور عسل (Apis mellifera L.) روی ارقام مختلف پیاز و ارتباط آن با مقدار و ترکیب شهد آنها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فعالیت جستجوگری زنبور عسل (Apis mellifera L.) روی ارقام مختلف پیاز و ارتباط آن با مقدار و ترکیب شهد آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فعالیت جستجوگری زنبور عسل (Apis mellifera L.) روی ارقام مختلف پیاز و ارتباط آن با مقدار و ترکیب شهد آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فعالیت جستجوگری زنبور عسل (Apis mellifera L.) روی ارقام مختلف پیاز و ارتباط آن با مقدار و ترکیب شهد آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۶

به منظور ارزیابی کیفیت و کمیت شهد ارقام انتخابی پیاز در اصفهان و فعالیت جستجوگری زنبور عسل، آزمایشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام گردید. ارقام مورد استفاده شامل: قم، کاشان،آذر شهر، درچه، طارم، کازرون۱ ، کوار، ابرکوه، هوراند و یک رقم خارجی Yellow Sweet Spanish بودند. به همین منظور غده های مادری به قطر ۶۰ میلی متراز ارقام مختلف پیاز در کرتهایی به طول ۴ و عرض ۳ متر و در هر کرت روی ۶ ردیف به فاصله ۳۵ سانتی متر کشت گردید. فاصله پیازها روی ردیف ۲۵ سانتی متر بود. در زمان گل دهی، فعالیت زنبور عسل روی گل آذین ها بررسی و شهد گلچه ها با لوله موبین ۱۰ میکرولیتری جمع آوری و حجم و ترکیب‌های مختلف آن اندازه گیری شد.میانگین تعداد زنبورهایی که در مدت ۱۰ دقیقه، یک گل آذین را ملاقات می کردند و هم چنین میانگین مدت استقرار هر زنبور روی یک گل آذین در ارقام مختلف پیاز تفاوت معنی داری با هم داشتند. به طوری که گل آذین های رقم هوراند کمترین تعداد ملاقات کننده و گل آذین های رقم درچه بیشترین زمان توقف زنبور عسل را به خود اختصاص دادند. مقدار شهد درارقام مختلف متفاوت بود و شهد گلهای ۱۰ رقم پیاز مورد آزمایش از نظر میزان سه نوع قند گلوکز (G)، فروکتوز (F) و ساکارز (S) با یکدیگر اختلاف داشت. به جز رقم ابرکوه که حاوی گلوکز بیشتری بود. در تمامی ارقام میزان فروکتوز موجود در شهد از دو قند دیگر بیشتر و میزان ساکارز از دو قند دیگر کمتر بود. در ترکیب قند شهد همه ارقام، هگزوز غالب بود که با مقادیر پایین نسبت (S/(F+G) مشخص گردید. میزان عناصر پتاسیم، کلسیم و سدیم شهد گل آذین های ارقام مختلف پیاز نیز متفاوت بود. در مجموع نتایج نشان داد فعالیت جستجوگری زنبور عسل (تعداد زنبور و زمان توقف آن) روی گل آذینهای پیاز وابسته به اثر متقابل چندین عامل از جمله مقدار شهد و از آن مهم تر مقدار و نسبت قندها و نیز میزان پتاسیم موجود در آن می باشد.

کلید واژه: پیاز، مقدار شهد، ترکیب های شهد، زنبور عسل، فعالیت جستجوگری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.