عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عملکرد جوجه های گوشتی طی و پس از اعمال محدودیت غذایی در سنین اولیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۳

اثرات رقیق سازی انرژی وپروتئین جیره آغازین در سن ۶ تا ۱۲ روزگی بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه تجارتی راس در یک طرح کاملا تصادفی مورد مطالعه قرار گرفت. این طرح شامل ۶ گروه آزمایشی، ۲۴ تکرار و ۳۰ قطعه جوجه به ازای هرتکرار بود. برای رقیق سازی جیره از پوسته برنج به میزان صفر (شاهد)، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵،۳۰ درصد (گروه های آزمایشی) استفاده شد . پس از پایان محدودیت تا ۲۱ روزگی از جیره آغازین و از ۲۲ تا ۴۲ روزگی از جیره پایانی استفاده شد.در کل دوره جوجه ها آزادانه به خوراک آردی و آب دسترسی داشتند. رقیق سازی جیره طی دوره محدودیت سبب افزایش مصرف خوراک گرید، اما مصرف انرژی و پروتئین کاهش پیدا کرد و به همین خاطر افزایش وزن بدن طی محدودیت نیز کاهش یافت. به دلیل رشد جبرانی در هفته های پس از محدودیت تفاوت معنی داری بین وزن جوجه ها در گروههای تحت محدودیت و گروه شاهد در ۴۲ روزگی مشاهده نشد. مصرف خوراک در دوره پس از محدویدت در گروههای تحت محدودیت اندکی کمتر از گروه شاهد بود. به همین دلیل بازده غذایی در گروه‌های تحت به طور جزیی پس از محدودیت بهبود یافت، اما اختلاف معنی داری با گروه شاهد نداشته است. رقیق سازی جیره در سنین ابتدایی تغییر معنی داری در درصد کبد، لاشه و امعا و احشا در سن کشتار ایجاد نکرد. همچنین کاهش معنی داری در درصد چربی محوطه شکمی مشاهده نشد. در این آزمایش جیره های رقیق شده ۲۰ و ۲۵ درصد سبب افزایش جزیی در وزن بدن و بهبود بازده تولید شد.

کلید واژه: جوجه گوشتی، رقیق سازی جیره، رشد جبرانی و عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.