بررسی ترکیب پذیری و عمل ژن ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب پذیری و عمل ژن ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب پذیری و عمل ژن ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب پذیری و عمل ژن ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب پذیری و عمل ژن ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی آلل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۰

برای مطالعه اثر ترکیب پذیری عمومی وخصوصی و نحوه عمل ژن ها در شرایط تنش خشکی در ۶ لاین و دو رقم گندم ونان از لحاظ صفات ارتفاع بوته، زمان خوشه دهی، طول ریشک، طول سنبله، تعداد دانه در سنبله، وزن ۵۰۰ دانه وعملکرد دانه از یک طرح دی آلل کراس ۸×۸ یک طرفه استفاده گردید. در پاییز سال ۱۳۷۹ بذر ۲۸ دو رگ F1 به همراه ۸ والد آنها( جمعا ۳۶ ژنوتیپ ) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران کشت گردید. نتایج تجزیه دی آلل براساس روش ۲ مدل B گریفینگ نشان داد که اثر ترکیب پذیری عمومی GCA برای کلیه صفات و ترکیب پذیری خصوصی SCA به استثناء صفت طول سنبله برای بقیه صفات در سطح آماری ۱% معنی دار است. نسبت میانگین مربهعات GCA بر SCA در مورد کلیه صفات به غیر از صفت ارتفاع بوته معنی دار بود، نتیجه این که برای عملکرد دانه و سایر اجزای عملکرد بیشترین سهم واریانس ژنتیکی به واریانس افزایشی اختصاص دارد. بالا بودن سهم قابل توجه واریانس ژنتیکی افزایشی در صفات مذکور بیانگر بالا بودن میزان وراثت پذیری در این صفات بوده و زمینه انتخاب پاسخ دار برای این صفات را فراهم می سازد.

کلید واژه: گندم نان، تجزیه دی آلل، ترکیب پذیری، عمل ژن، تنش خشکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.