تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال تهرانی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال تهرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال تهرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال تهرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد بزرگسال تهرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

بیماریهای قلبی – عروقی همچنان یک مشکل عمده بهداشتی و اجتماعی در کشور ما محسوب می شود. مطالعات زیادی به بررسی عوامل خطر این بیماری پرداخته اند که تعدادی از آنها رابطه عوامل مختلف تغذیه ای و غیرتغذیه ای را با این بیماری بیان کرده اند. هدف از این بررسی تعیین شاخصهای پیش بینی کننده عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی در افراد ساکن منطقه ۱۳ تهران بوده است. از بین افراد مورد بررسی در مطالعه قند و لیپید تهران، دریافتهای غذایی افارد به روش ۲ روز یاد آمد به طور تصادفی ارزیابی و ثبت گردید. پس از حذف افراد کم گزارش ده و بیش گزارش ده، ۴۸۶ فرد بزرگسال بالای ۲۰ سال در مطالعه باقی ماندند. در باین افراد اطلاعات مربوط به تن سنجی (قد و وزن) و مصرف دخانیات، سطح تحصیلات، فشارخون و سطح چربیهای خون جمع آوری شد و جهت تعیین عوامل خطر بیماری قلبی – عروقی از مدل رگرسیون خطی و روش گام به گام استفاده گردید. براساس نتایج به دست آمده (Body mass index) BMI و (Wast to hip Ratio) WHR با افزایش سن در زنان افزایش یافته بود (به ترتیب P<0.01 و (P<0.05 توزیع افراد در گروههای مختلف سنی از نظر سیگار کشیدن و سطح تحصیلات متفاوت بود. نتایج حاصل از مدل رگرسیون خطی ارتباط قوی و مثبتی را بین BMI و کربوهیدرات مصرفی با تری گلیسرید) به ترتیب P<0.05، =۱.۱ و P<0.05،=۲.۴ ) همچنین ارتباط قوی و مثبتی را بین وزن و سن و کلسترول مصرفی با LDL (P<0.05، =۱.۱ و P<0.05، =۱.۶ و P<0.01، ( =۰/۷ نشان داد. در این مطالعه مشاهده شد که تعدادی از عوامل تغذیه ای و غیر تغذیه ای با بعضی از عوامل خطر بیماریهای قلبی و عروقی در جامعه مورد بررسی، در ارتباط هستند که توجه به این عوامل جهت پیشگیری و کاهش بروز بیماریهای ذکر شده از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

کلید واژه: شاخصهای پیشگویی کننده، عوامل خطر، بیماری قلبی عروقی، عوامل تغذیه ای، عوامل غیر تغذیه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.