فراوانی اضافه وزن و چاقی در نوجوانان و ارتباط آن با عوامل محیطی (اصفهان – ۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی اضافه وزن و چاقی در نوجوانان و ارتباط آن با عوامل محیطی (اصفهان – ۱۳۸۰) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی اضافه وزن و چاقی در نوجوانان و ارتباط آن با عوامل محیطی (اصفهان – ۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی اضافه وزن و چاقی در نوجوانان و ارتباط آن با عوامل محیطی (اصفهان – ۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی اضافه وزن و چاقی در نوجوانان و ارتباط آن با عوامل محیطی (اصفهان – ۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: چاقی یک عامل خطرساز مهم برای تصلب شرائین، مقاومت به انسولین، دیابت، پرفشاری خون، برخی سرطانها و بیماریهای کیسه صفرا می باشد. نزدیک به ۸۰ درصد نوجوانان چاق در سنین بزرگسالی نیز دچار چاقی خواهند بود. بنا به اهمیت موضوع، بررسی فراوانی اضافه وزن و چاقی در بین دانش آموزان راهنمایی و دبیرستان و ارتباط آن با عوامل تغییرپذیر محیطی در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت. مواد و روشها: افراد مورد بررسی، ۱۰۰۰ دختر و ۱۰۰۰ پسر ۱۱ تا ۱۸ ساله انتخاب شده توسط نمونه گیری تصادفی چند مرحله ای، والدین آنها (۲۰۰۰ نفر) و مسئولین و دبیران مدارس (۵۰۰ نفر) در مناطق شهری و روستایی دو استان اصفهان و مرکزی بودند. یافته ها توسط نرم افزار SPSS v10/win تجزیه و تحلیل شده اند.یافته ها : براساس صدکهای شاخص توده بدنی (BMI) فروانی اضافه وزن (صدک BMI<95 85صدک) وچاقی (صدک (BMI95 در دختران بطور معنی داری بیش از پسران و به ترتیب ۲.۹±%۰.۱,۱۰.۶۷±%۱.۱ و در برابر ۱.۸۷±۰.۱, ۷.۳۷±۰.۹ بود (P<0/05) میانگین BMI بطور معنی داری در نواحی شهری(۲۵.۳۸±۵.۲) بیش از نواحی روستایی (۲۳.۲۵±۷.۱) بود (P<0.05) مادران دانش آموزان با BMI بیش از صدک ۸۵ سطح پایین تری از تحصیلات نسبت به سایر مادران داشتند، سالهای تحصیل مادران به ترتیب ۹.۲±۲.۱ در برابر ۱۱.۵±۲.۴ درصد بود (P<0.05) میانگین کل انرژی مصرفی بین افراد دارای اضافه وزن یا چاقی و افراد دارای وزن طبیعی متفاوت نبود ۱۸۲۵± ۹۰kcal) در برابر (p>0.05,1815±۸۵kcal ولی درصد انرژی کسب شده از مواد نشاسته ای بطور معنی داری در گروه اول بیش از گروه دیگر بود (۶۹.۴% در برابر ۶۳.۲% ، (P<0.05 در دانش آموزان دارای اضافه وزن یا چاقی فعالیت های ورزشی منظم خارج از مدرسه به طور معنی داری کمتر از سایرین و زمان صرف شده برای تماشای تلویزیون بطور معنی داری بیش از سایر دانش آموزان بود ۳۰۰±۲۰ در برابر ۲۴۰±۳۰ دقیقه در روز (P<0.05 ارتباط خطی بین دفعات مصرف برنج، نان، ماکارونی، غذاهای آماده و میان وعده های چرب و شور با BMI نشان داده شد (=۰.۰۵-۰.۰۶, P<0.05) همبستگی معنی داری بین صدک های BMI و تری گلیسرید، لیپوپروتئین کلسترول با چگالی بالا و فشارخون سیستولیک بدست آمده و ضریب همبستگی پیرسون به ترتیب ۰.۳۸ ، -۰.۳۲ و ۰.۴۷ بود.نتیجه گیری و توصیه ها: اجرای مداخلات در جهت اصلاح شیوه زندگی جهت جلوگیری و کنترل اضافه وزن از دوران کودکی حتی در کشورهای در حال توسعه حائز اهمیت می باشد. برای موفق بودن در این امر، تاثیرات اجتماعی فرهنگی و اقتصادی باید درنظر گرفته شود.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.