مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه :

مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در آب و فاضلاب از صفحه ۸۱ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: الگوریتم مورچگان پیوسته در بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند مخزنی، مطالعه موردی: مخازن حوزه کرخه
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوریتم مورچگان پیوسته
مقاله الگوریتم ژنتیک
مقاله چندمخزنی
مقاله بهینه سازی
مقاله بهره برداری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق، مدل سازی بهره برداری از سیستم های پیچیده چندمخزنی به روش الگوریتم جامعه مورچگان ACOR و مقایسه آن با الگوریتم ژنتیک GA به عنوان یکی از قوی ترین الگوریتم های مطرح در این زمینه بود. در این راستا، از الگوریتم های GA و ACOR برای تعیین میزان بهره برداری بهینه درازمدت در یک سیستم سه مخزنی واقع در حوزه آبریز کرخه استفاده شد. سیستم مورد نظر در این تحقیق یک سیستم چندمخزنی خاص بود. به این مفهوم که علاوه بر بهینه نمودن میزان خروجی از هر مخزن، لازم بود تخصیص بهینه بین چهار منطقه کشاورزی به منظور تامین نیاز آبیاری به طور همزمان انجام شده و نیازهای زیست محیطی نیز در هر بازه رعایت گردد. از الگورتیم مورچگان تعداد محدودی کاربرد در زمینه منابع آب یافت می شود، اما از کاربرد ACOR موردی به چشم نمی خورد. لذا برعکس روش GA کارایی روشهای مبتنی بر جامعه مورچگان در حل مسایل منابع آب در حد مناسب ارزیابی نشده است. در این تحقیق ACOR به عنوان جدیدترین روش از الگوریتم های جامعه مورچگان مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت. سپس، عملکرد این الگوریتم با GA مقایسه شد. نتایج این بررسی نشان داد که الگوریتم ACOR با افزایش تعداد متغیرهای تصمیم، علاوه بر افزایش زمان محاسبات، با کاهش میزان بهینگی مواجه خواهد شد و بدون ایجاد تمهیداتی، ACOR از حل مسایل پیچیده منابع آب ناتوان خواهد بود. برای غلبه بر بخشی از این مشکل، تکنیک های خاصی معرفی شد و در الگوریتم ACOR استفاده گردید. این تکنیک ها قادراند زمان محاسبات را به صورت قابل توجهی کاهش داده و نتایج را به طور محسوسی بهبود بخشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.