ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدان ۲۵ دانه گیاه مورد مصرف در طب سنتی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدان ۲۵ دانه گیاه مورد مصرف در طب سنتی ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدان ۲۵ دانه گیاه مورد مصرف در طب سنتی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدان ۲۵ دانه گیاه مورد مصرف در طب سنتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدان ۲۵ دانه گیاه مورد مصرف در طب سنتی ایران :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۹
آنتیاکسیدانها ترکیباتی حیاتی هستند که دارای خاصیت محافظت بدن از صدمات ناشی از استرسهای اکسیداتیو میباشند. انواع مختلفی از آنتیاکسیدانها در بدن موجودات زنده وجود دارد که بسیاری از آنها از منابع غذایی مانند میوه، سبزیجات و نوشیدنیها تامین میشود. در این مطالعه خاصیت آنتیاکسیدان تعداد ۲۵ دانه گیاهی مورد مصرف در طب سنتی در مقابل پراکسیداسیون لینوئیک اسید با استفاده از معرف ۱ و ۳- دی اتیل۲- تیوباربیتوریک اسید بررسی شده است. تعدادی از دانهها شامل بارهنگ، کاهو، جوزهندی، خرفه، خیار، رازیانه، زیره سبز، زنیان و هلیله سیاه که IC50 آنها به ترتیب برابر ۰.۶۷، ۰.۵۷، ۰.۲۹، ۰.۴۷، ۰.۰۵، ۰.۳۲، ۰.۲۳،۰.۵۶ و ۰.۶۱ میکروگرم است قابل مقایسه با ویتامینE (IC50=0.59)میباشند.
کلید واژه: آنتیاکسیدان، دانههای گیاهی، لینولئیک اسید، ۱ و ۳ – دی اتیل ۲- تیوباربیتوریک اسید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.