تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان منطقه ای از تهران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان منطقه ای از تهران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان منطقه ای از تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان منطقه ای از تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان منطقه ای از تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: این مطالعه به منظور تعیین تنوع مواد غذایی مصرفی و ارتباط آن با کفایت دریافت مواد مغذی در نوجوانان ۱۸-۱۰ ساله جامعه شهری منطقه ۱۳ تهران انجام شد.مواد و روشها: ارزیابی دریافتهای غذایی در ۱۴۷۶ نفر از افراد مورد بررسی در مطالعه قند و لیپید تهران با استفاده از یادآمد ۲۴ ساعته خوراک برای دو روز توسط پرسشگران مجرب صورت گرفت. در این بررسی پس از حذف موارد کم و بیش گزارش دهی، ۳۰۴ نوجوان در قالب بخشی از مطالعه مقطعی هرم راهنمای غذایی در سال ۷۸، مورد ارزیابی تنوع غذایی قرار گرفتند. جهت تعیین امتیاز تنوع غذایی از ۵ گروه اصلی مطابق تعاریف هرم راهنمای غذای روزانه استفاده شد که این ۵ گروه به ۲۳ زیر گروه تقسیم شده اند. هریک از پنج گروه حداکثر ۲ امتیاز از کل ۱۰ امتیاز تنوع غذایی را دارا بود. برای اینکه هر فرد مصرف کننده هریک از زیر گروه های غذایی محسوب شود، می باید حداقل نصف سروینگ از ماده غذایی را در عرض ۲ روز یادآمد مصرف کرده باشد. نسبت کفایت برخی مواد مغذی و میانگین آنها با استفاده از مقادیر توصیه شده استانداردها و در نظر گرفتن سن و جنس محاسبه شد. وزن با استفاده از ترازوی فنری و قد مطابق پروتکل های استاندارد اندازه گیری BMI محاسبه شد. جهت مقایسه میانگین ها از Students” t test استفاده شد. ضرایب همبستگی جهت مقایسه امتیازدهی تنوع غذایی (DDS) با نسبت کفایت مواد غذایی (NAR) و میانگین نسبت کفایت مواد مغذی (MAR) بکار رفت. با توجه به نرمال بودن و یا نرمال نبودن توزیع داده ها از همبستگی Pearson و Spearman استفاده شد.یافته ها: امتیاز کل تنوع غذایی ۱.۰۸±۶.۲۶ بود. بیشترین امتیاز را میوه ها (۱.۴۶±۰.۶۱) و کمترین امتیاز را غلات (۰.۲۷±۰.۹۵) داشتند. همبستگی مثبت و معنی داری میان DDS و MAR مشاهده شد (P<0.001 ,r= 0.042) و۵۰% افراد امتیاز کل تنوع غذایی برابر ۶ یا بیشتر از آن داشتند BMI .در افرادی که امتیاز کل تنوع غذایی آنها بیشتر یا مساوی ۶ بود، نسبت به سایرین بالاتر بود (۴.۰۷±۱۹.۸۱ در مقابل ۳.۳۰±۱۸.۹۵ کیلوگرم بر متر مربع و (P<0.01، همبستگی مثبت و معنی داری میان DDS و غالب نسبت کفایت مواد مغذی دریافتی مشاهده شد.نتیجه گیری و توصیه ها: اندازه گیری امتیاز تنوع غذایی روش مناسبی جهت اندازه گیری کفایت دریافت مواد مغذی است و با ایجاد تنوع غذایی بیشتر با توجه به هرم راهنمایی غذایی می توان به کفایت تغذیه ای بالاتر و دریافت کافی مواد مغذی و مواد مغذی ضروری برای سلامت دست یافت.

کلید واژه: تنوع مواد غذایی، کفایت دریافت مواد مغذی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.