مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان) :

مقاله بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۳۱ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه وزن با عوامل خطرساز قلبی عروقی در یک جامعه نمونه از مرکز ایران (برنامه قلب سالم اصفهان)
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شاخص توده بدنی
مقاله اضافه وزن
مقاله عوامل خطرساز حوادث قلبی عروقی
مقاله ریسک خطر فرامینگهام
مقاله سندرم متابولیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آترواسکلروز یکی از مهمترین عوامل منجر به مرگ و میر در سراسر جهان است. چاقی و اضافه وزن فاکتورهای خطر مستقل برای آترواسکلروز بیماری های قلبی عروقی هستند. بنابراین در این مطالعه، قصد آن داریم تا اثر گروههای مختلف وزنی را بر روی عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی بررسی نماییم.
روش کار: این مطالعه مقطعی در سال ۲۰۰۶ با استفاده از داده های برنامه قلب سالم اصفهان IHHP و بر اساس تقسیم بندی های چاقی که توسط سازمان جهانی بهداشت انجام شده و بر اساس نمره بندی فرامینگهام و روش شمارش انواع عوامل خطر بر اساس تعاریف سندرم متابولیک و چاقی سازمان بهداشت جهانی و توسط نرم افزارSPSS ورژن ۱۵ صورت گرفت. تستهای آماری c۲ و Anova مورد استفاده قرار گرفت.
یافته ها: ۱۲۵۱۴ نفر دارای سنین حدود ۳۸ سال در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند. در نمونه مورد مطالعه ۵۱۸ از زنان و %۱۴ مردان دارای تحصیلات عالیه بالاتر از دیپلم بودند. در زنان چاقی و اضافه وزن بیش از مردان بود (%۴۵۶ از زنان و %۴۰ از مردان Kg/m2 25£BMI). در %۱۳ از نمونه ها FBS بالاتر از ۱۱۰ داشته و %۱۳۹ از نمونه ها داروی فشارخون مصرف می کردند.
بر اساس یافته های به دست آمده در این مطالعه تمامی فاکتورهای خطرساز بیماری های قلبی عروقی با افزایش وزن افزایش می یابند. بجز
HDL کلسترول در مردان، که این یافته ها با فلوچارت های مطالعه فرامینگهام برای مردان و زنان مطابقت دارد.
نتیجه گیری: بر اساس مطالعه انجام شده مشخص گردید که شاخص های وزنی در هر دو جنس زن و مرد با افزایش سن افزایش یافته و همچنین افزایش فشارخون سیستولی و دیاستولی داشتند البته در مطالعه ما افزایش عوامل خطر در زنان بیش از مردان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.