شکل ‌شناسی و خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرما مکانیکی آمیخته‌ های پلی ‌پروپیلن و پلی ‌اتیلن ترفتالات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شکل ‌شناسی و خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرما مکانیکی آمیخته‌ های پلی ‌پروپیلن و پلی ‌اتیلن ترفتالات دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شکل ‌شناسی و خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرما مکانیکی آمیخته‌ های پلی ‌پروپیلن و پلی ‌اتیلن ترفتالات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شکل ‌شناسی و خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرما مکانیکی آمیخته‌ های پلی ‌پروپیلن و پلی ‌اتیلن ترفتالات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شکل ‌شناسی و خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرما مکانیکی آمیخته‌ های پلی ‌پروپیلن و پلی ‌اتیلن ترفتالات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

در این مقاله، روش تهیه سازگار کننده PP-g-MA و همچنین تهیه آمیخته‌های PP/PET با مقادیر مختلف سازگارکننده بررسی شده است. نتایج تیتراسیون و طیف سنجی IR موید پیوند خوردن مونومر مالئیک انیدرید روی PP است. همچنین، اثر افزایش سازگار کننده روی خواص رئولوژیکی، گرمایی و گرمامکانیکی و شکل‌شناسی آمیخته‌ها بررسی شده است. در همه آمیخته‌ها درصد PET ثابت و مقدار سازگار کننده تغییر داده شده است. اندازه‌گیریهای رئولوژیکی نشان می‌دهد که طی فرایند پیوندزنی در حالت مذاب، گرانروی PP کاهش می‌یابد که علت آن کاهش جرم مولکولی در اثر شکست زنجیرهاست. رفتار رئولوژیکی آمیخته‌ها با افزایش درصد سازگارکننده به رفتار PET نزدیکتر می‌شود. به عبارتی، با افزایش درصد سازگارکننده گرانروی آمیخته‌ها کاهش می‌یابد. بررسی خواص گرمایی نشان می‌دهد که یکی دیگر از آثار پیوندزنی در حالت مذاب افزایش درصد بلورینگی PP است. درصد بلورینگی و دمای تبلور به ترکیب درصد اجزای آمیخته بستگی دارد. افزودن سازگارکننده به آمیخته‌ها باعث افزایش درصد بلورینگی می‌شود. بررسی خواص گرما مکانیکی نشان می‌دهد که در اثر پیوند خوردن مالئیک انیدرید،‌ مدول ذخیره افزایش و مدول اتلاف کاهش می‌یابد. افزایش مقدار سازگارکننده در آمیخته‌ها باعث افزایش مدول ذخیره، کاهش مدول اتلاف و افزایش دمای انتقال شیشه‌ای PET شده است. تصاویر میکروسکوپ الکترونی نشان می‌دهد، با افزایش مقدار کمی سازگارکننده اندازه ذرات فاز پراکنده کاهش چشمگیری می‌یابد که این موضوع به دلیل افزایش برهم‌کنشهای بین سطحی است. همچنین، افزودن سازگارکننده اثر خوبی بر بهبود خواص آمیخته‌ها دارد. به نظر می‌رسد سطح مشترک با افزایش ۱۰ درصد از سازگار کننده به حالت سیر شده می‌رسد.

کلید واژه: آمیخته، پلی‌پروپیلن و پلی‌اتیلن ترفتالات، سازگارکننده، ناحیه بین سطحی، فاز پراکنده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.