مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما :

مقاله تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۲۱ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: تولید چدن های نشکن پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی جزئی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چدن نشکن پراستحکام
مقاله عناصر آلیاژی جزئی
مقاله تخلیه قالب
مقاله عنصر قلع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش امکان تولید چدن های نشکن پرلیتی پراستحکام با حداقل عناصر آلیاژی و بدون استفاده از عملیات حرارتی هم دما مورد بررسی قرار گرفته شده است. برای این منظور محاسبات برای ریخته گری همزمان ۲ عدد نمونه-Y بلوک یک اینچ به روش درون قالب و در ماسه تر انجام گردید. همچنین شبیه سازی انجماد مذاب تا دمای محیط با استفاده از بسته نرم افزار Sutcast انجام شد و با قرار دادن ترموکوپل نوع S از جنس Pt-Rh و اتصال به دستگاه ثبت کننده دما و نصب نرم افزار ADAM 4000 در رایانه قالب ها در دمای ۱۴۳۰ درجه سانتی گراد ریخته گری شدند. سپس در زمان های مختلف قطعات از درون قالب ها کاملا تخلیه و در هوا تا دمای محیط خنک گردیدند و آزمون های لازم مطابق با استاندارد ASTM بر روی نمونه ها انجام شد. نتایج آزمون ها نشان دادند که با افزایش سرعت خروج قطعات از قالب ها میزان پرلیت زمینه افزایش، سختی و استحکام قطعه افزایش و درصد ازدیاد طول نسبی و مقاومت به ضربه کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.