تعیین آنتی‌ بادی ضداسپرم در سرم و مایع انزالی مردان آزواسپرم به منظور پیشگویی موفقیت‌ استخراج اسپرم از بیضه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین آنتی‌ بادی ضداسپرم در سرم و مایع انزالی مردان آزواسپرم به منظور پیشگویی موفقیت‌ استخراج اسپرم از بیضه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین آنتی‌ بادی ضداسپرم در سرم و مایع انزالی مردان آزواسپرم به منظور پیشگویی موفقیت‌ استخراج اسپرم از بیضه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین آنتی‌ بادی ضداسپرم در سرم و مایع انزالی مردان آزواسپرم به منظور پیشگویی موفقیت‌ استخراج اسپرم از بیضه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین آنتی‌ بادی ضداسپرم در سرم و مایع انزالی مردان آزواسپرم به منظور پیشگویی موفقیت‌ استخراج اسپرم از بیضه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY)

تعداد صفحات :۹

پیدایش میکرواینجکشن، درعرصه درمان ناباروری مردان، تحول بزرگی ایجاد کرده است. در این روش باتعداد کم و یا تنها یک اسپرم امکان باروری وجود دارد؛ لذا بابه دست آوردن تعداد کم اسپرم از بیضه به روش TESE باروری میسر خواهد بود. بدین ترتیب با استفاده از چنین روش‌هایی امکان درمان بیماران آزوسپرم غیرانسدادی فراهم گردیده است که قبلاً امکان درمانی برای آنها فراهم نبود، از طرف دیگر یافتن اسپرم‌های معدودی که احتمالاً در بیضه وجود دارند اهمیت بیشتری یافته است. برای پی‌بردن به وجود اسپرم و کانون‌های اسپرماتوژنز تحقیقاتی انجام شده است تا عوامل پیشگویی در میزان موفقیت استحصال اسپرم از بیضه و ردیابی آن مشخص گردد. این مطالعه از عملکرد سیستم ایمنی در مواجهه با اسپرم و تولید آنتی‌بادی علیه آن استفاده گردید. سیستم ایمنی نسبت به آنتی‌ژن‌های اسپرماتوزویید که در زمان بلوغ بارز می‌شوند شناختی ندارد و درصورت مواجهه با آنها سیستم ایمنی تحریک شده و باعث تولید آنتی‌بادی ضد اسپرم (ASA) می‌شود. در این بررسی ارتباط وجود ASA در سرم و ترشحات مایع انزالی مردان مبتلا به آزواسپرمی غیرانسدادی با یافتن اسپرماتوزوئید در بیضه بررسی گردید. برای این منظور از ۹۴ نفر مرد ناباروری که آزواسپرمی داشتند و برای بررسی و تشخیص علت آزواسپرمی احتیاج به بیوپسی تشخیصی از بیضه (TESE) داشتند، نمونه‌گیری سرم و مایع انزالی و آزمایشات آنتی‌بادی ضداسپرم به روش تست Mar غیرمستقیم انجام شد. سپس نتایج وجود آنتی‌بادی ضداسپرم در سرم و مایع سمینال با میزان موفقیت یافتن اسپرم از بافت بیضه بررسی گردید. نتایج نشان داد که سطح IgG در مردان با نتیجه مثبت TESE (یافتن اسپرم) بالاتر از مواردی است که TESE منفی بود (عدم وجود اسپرم) .(rspearman=0.360, p=0.000) به‌طوری‌که در ۴۰ نفر از این مردان نتیجه تست MAR بیش از ۱۰% بود که در نمونه ۳۴ نفر از این گروه اسپرم یافت شد؛ لذا ارزش اخباری مثبت این آزمایش ۸۵% و ارزش اخباری منفی آن ۵۲% می‌باشد. اگر میزان ۴۰% برای IgG ضداسپرم در تست MAR به عنوان تست مثبت در نظر گرفته شود، ارزش اخباری مثبت آن ۱۰۰% خواهد بود. البته ASA منفی نمی‌‌تواند وجود اسپرماتوژنز را رد کند یا به عبارتی آزمایش منفی ارزشی در پیشگویی ندارد. بدین ترتیب براساس نتایج این مطالعه در بیماران نابارور مبتلا به آزواسرمی غیرانسدادی وجود آنتی‌بادی ضداسپرم در مایع سمینال و سرم امکان یافتن اسپرم در بیوپسی بیضه را تقویت می‌کند.

کلید واژه: ناباروری مردان، آنتی ‌بادی ضد اسپرم، آزو اسپرمی، میکرواینجکشن، فاکتور پیشگویی کننده، و استخراج اسپرم از بیضه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.