اثر آنتی اکسیدانی دارچین و انیسون بر اکسیداسیون دیواره سلول های کبدی LDL و فندی شدن غیر آنزیمی هموگلوبین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آنتی اکسیدانی دارچین و انیسون بر اکسیداسیون دیواره سلول های کبدی LDL و فندی شدن غیر آنزیمی هموگلوبین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آنتی اکسیدانی دارچین و انیسون بر اکسیداسیون دیواره سلول های کبدی LDL و فندی شدن غیر آنزیمی هموگلوبین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانی دارچین و انیسون بر اکسیداسیون دیواره سلول های کبدی LDL و فندی شدن غیر آنزیمی هموگلوبین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانی دارچین و انیسون بر اکسیداسیون دیواره سلول های کبدی LDL و فندی شدن غیر آنزیمی هموگلوبین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)
تعداد صفحات :۱۳
سابقه و هدف: رادیکال های آزاد به خصوص گونه های اکسیژن فعال با ایجاد خسارت به بیومولکول های همچون DNA پروتئین ها، آنزیم ها و یا لیپدهای غشایی می توانند اختلالاتی را ایجاد کنند. پراکسیداسیون لیپیدها در ذره LDL و دیواره سلول های کبدی در تشکیل آترواسکلروز و بیماری کبدی و همچنین قندی شدن غیر آنزیمی پروتئین ها در کمپلکس شدن دیابت نقش دارند، عدم تعادل سیستم آنتی اکسیدانی و اکسیدانی می تواند باعث بروز اثرات مخرب رادیکال های آزاد در طولانی مدت گردد. در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی بعضی از چاشنی های معروف ازجمله آنیسون و دارچین بر اختلالات ذکر شده بررسی گردید.مواد و روشها: ابتدا عصاره گیاهان متحت بررسی تهیه و شناسایی گشت. هپاتوسیت های موش در مجاورت ترشیویوتیل هیدروپرکساید ۱.۵ میلی مولار قرار گرفت و میزان مالون دی آلدئید در حضور و غیاب عصاره گیاهی و میزان آنزیم آلانین آمینو ترانسفرار آزاد شده نیز ناشی از پراکسیداسیون اندازه گیری گردید. تغییرات گیلکوزیلاسیون هموگلوبین و اکسیداسیون LDL نیزدر حضور و غیاب عصاره ها بررسی گشت. مقادیر به دست آمده با آزمون t بررسی شد P<0.05 معنادار تلقی شد.یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که دارچین مالون دی الوئید تولید شده را در دوز۲.۵µg/ml به میزان ۱۹. ۱۰ درصد، تولید GOT طی پراکسیداسیون لیپیدی را ۲۱. ۶۶ درصد و گلیکوزیلاسیون هموگلوبین را در غلظت۲.۵µg/ml به میزان ۲۷. ۱۶ درصد مهار می کند. اثر دارچین در کلیه آزمایشها به صورت وابسته به دوز است. بررسی اثر انتی اکسیدانی بر LDL نشان داده که دارچین در غلظت بالا بهترین اثر آنتی آکسیدانی را بر اکسیداسیون LDL نسبت به انسیون دارد. انسیون دارد. انسیون در غلظت۲.۵µg/ml تولدی مالون دی آلدئیدرا ۳۴ .۰ درصد،GOT را ۲۱.۹۷ درصد و میزان گلیکوزیلاسیون هموگلوبین را ۱۰.۱۱ درصد افزایش می دهد.بحث: این مطالعه نشان داد که دارچین در غلظت های به کار برده شده تاثیرات مهاری به هر سه سیستم اکسیدانی موثر در بیماری های ذکر شده می باشد و احتمالا می تواند جهت مهار و پیشگیری یا کمپلکس شدن بیماری آترواسکلروز دیابت و آسیب های کبدی مورد استفاده قرار گیرد. انیسون در غلظت های به کار برده شده تاثیرات چندانی بر سیستم های یاد شده نداشت.
کلید واژه: آنتی اکسیدان ها، دارچین، انیسون، LDL، سلول کبدی، هموگلوبین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.