اثرات سطوح ازت و منگنز بر عملکرد و کیفیت دو رقم کلزای پاییزه در شهرستان اهر – آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح ازت و منگنز بر عملکرد و کیفیت دو رقم کلزای پاییزه در شهرستان اهر – آذربایجان شرقی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح ازت و منگنز بر عملکرد و کیفیت دو رقم کلزای پاییزه در شهرستان اهر – آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح ازت و منگنز بر عملکرد و کیفیت دو رقم کلزای پاییزه در شهرستان اهر – آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح ازت و منگنز بر عملکرد و کیفیت دو رقم کلزای پاییزه در شهرستان اهر – آذربایجان شرقی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۰

کلزا(Brassica napus) از گیاهان روغنی می باشد که به تازگی کشت آن برای تولید روغن در کشور مورد توجه قرار گرفته است. کلزا نیاز فراوان به ازت دارد و غالبا بعنوان گیاهی با نیاز بالای ازت مورد توجه است. اثر طبیعی ازت بر رشد، افزایش ارتفاع، افزایش شاخه های منتهی به گل آذین و کل تولید ماده خشک میباشد.تراکم بوته تحت تاثیر کود از ته قرار می گیرد. تأثیر اساسی ازت بر اجزای عملکرد کلزا معمولا به صورت افزایش تعداد غلاف می باشد که بیشترین سهم را در افزایش عملکرد دانه دارد. گلوکوزینولات کلزا بعنوان فاکتور مهم در ارزیابی کیفی به شمار می رود و به نظر می رسد که از میزان کود از ته تاثیر می پذیرد. از میان عناصر کم مصرف نیز منگنز نقش زیادی در خواص کیفی به خصوص درصد روغن کلزا دارد. به منظور بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و منگنز بر روی دو رقم کلزای پائیزه، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۲۴ تیمار و ۳ تکرار در سال زراعی ۸۰-۷۹ در شهرستان اهر پیاده گردید. فاکتور اول عنصر ازت با چهار سطح (۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار) از منبع اوره، فاکتور دوم شامل عنصر منگنز با سه سطح (۵، ۱۰ و ۱۵ کیلوگرم در هکتار) از منبع سولفات منگنزو فاکتور سوم شامل دو رقم کلزای Okapi و SLM046 بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که از میان تیمارهای مختلف بکار رفته تاثیر سطوح مختلف ازت بر عملکرد محصول در سطح احتمال یک درصد معنی دار گردید. بیشترین عملکرد با کاربرد ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار ازت بدست آمد. همچنین بالاترین عملکرد روغن استحصالی در سطوح کودی N__200 و N__300 بدست آمد. همچنین بالاترین میزان روغن با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار ازت و ۱۵ کیلوگرم در هکتار منگنز خالص حاصل گردید. با افزایش سطوح ازت میزان گلوکوزینولات کنجاله بطور معنی داری کاهش پیدا نمود و کمترین آن در سطوح کودی N__200 و N__300 بدست آمد. اثرات اصلی عناصر ازت و منگنز بر وزن هزار دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار گردید. بیشترین وزن هزار دانه در صورت کاربرد ۲۰۰ کیلوگرم درهکتار ازت و ۱۵ کیلوگرم در هکتار منگنز بدست آمد. بیشترین تعداد غلاف در بوته با مصرف ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار ازت اندازه گیری شد. هیچیک از تیمارهای مختلف تاثیر معنی داری بر تعداد بوته درواحد سطح نداشتند. مناسبترین درصد پروتئین با در نظر گرفتن حداکثر عملکرد و درصد روغن مطلوب با کاربرد توام ۲۰۰ کیلوگرم ازت همراه با ۱۵ کیلوگرم در هکتار منگنز بدست آمد. همچنین تاثیر تیمارهای مختلف برارقام کلزا معنی دار بدست نیامد.

کلید واژه: کلزا، ازت، منگنز، Okapi ,SLM046، درصد روغن، عملکرد روغن، گلوکوزینولات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.