اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کاهش رطوبت بر کیفیت رطب مضافتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

یکی از روش های جلوگیری از فساد رطب مضافتی، کاهش میزان رطوبت آن است. عملیات خشک کردن رطب مضافتی به دلیل رطوب زیادی که دارد، ضروری به نظر می رسد، و اگر زود خشک شود و به رطوبت مناسب برسد دیگر نیازی به نگهداری محصول در سردخانه نیست. این بررسی به منظور کاهش میزان رطوبت و افزایش عمر نگهداری رطب مضافتی صورت گرفت. نمونه ها در دمای ۵۰-۵۵ درجه سانتی گراد و زمان های مختلف در اتاقک خشک کن قرار داده شد. سپس در فواصل زمانی سه ساعت برخی نمونه های رطب از خشک کن خارج شده، میزان رطوبت و ویژگیهای کیفی آنها ، شامل اسدیته،بافت، طعم و مزه و قابلیت پذیرش کلی ارزیابی و سپس منحنی سرعت خشک شدن رطب نیست به زمان رسم گردید. رطوبت هوای خشک کن بین ۱۰ تا ۱۵ درصد بود. با افزایش زمان خشک کردن محصول، میزان اسیدیته به علت فعالیت میکروارگانیزم ها افزایش، و کیفیت ارگاتولپتیک رطب ، به ویژه پس از ۱۲ ساعت خشک کردن و در رطوبت های کمتر از ۲۲ درصد کاهش یافت. سرانجام ، با در نظر گرفتن فعالیت آبی برای رشد میکروارگانیزم ها و کیفیت محصول، به منظور خشک کردن رطب مضافتی تا میزان رطوبت ۲۲ درصد، مدت زمان ۹ تا ۱۲ ساعت پیشنهاد گردید. در رطوبتهای احتمالی تخمیر زیاد می‌شود، و در رطوبت‌های کمتر پذیرش کلی رطب کاهش می‌یابد.

کلید واژه: رطب مضافتی، خشک کردن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.