تاثیر تاریخ کاشت زودهنگام بهاره و تابستانه بر صفات زراعی ژنوتیپ های بزرک با کیفیت روغن خوراکی در اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر تاریخ کاشت زودهنگام بهاره و تابستانه بر صفات زراعی ژنوتیپ های بزرک با کیفیت روغن خوراکی در اصفهان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تاریخ کاشت زودهنگام بهاره و تابستانه بر صفات زراعی ژنوتیپ های بزرک با کیفیت روغن خوراکی در اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تاریخ کاشت زودهنگام بهاره و تابستانه بر صفات زراعی ژنوتیپ های بزرک با کیفیت روغن خوراکی در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر تاریخ کاشت زودهنگام بهاره و تابستانه بر صفات زراعی ژنوتیپ های بزرک با کیفیت روغن خوراکی در اصفهان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)
تعداد صفحات :۲۱
به منظور بررسی صفات زراعی و پتانسیل عملکرد بزرک (Linum usitatissimum L) با کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک محصول دوم پس از برداشت گندم و جو در منطقه اصفهان، در سال ۱۳۷۹، در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان، ژنوتیپ های مختلف در آزمایشهای مجزا و در تاریخهای کاشت زودهنگام بهاره (۱۸ فروردین) به عنوان شاهد و تابستانه (۲۵ تیر) با استفاده از طرح بلوک کامل تصادفی ارزیابی شدند.نتایج نشان داد که کاشت تابستانه به طور چشم گیر و معنی داری کاهش شمار گیاهچه در واحد سطح، شمار روز تا ۵۰% گل دهی و عملکرد داونه ، ولی تاخیر در رسیدگی را موجب گردید. بر اساس میانگین ژنوتیپ ها، عملکرد دانه در تاریخ های کاشت اول و دوم به ترتیب ۱۴۷۲ و ۲۱۳ کیلوگرم در هکتار بود. ژنوتیپ ها نیز از لحاظ شمار گیاهچه در واحد سطح. شمار روز تا ۵۰% گل دهی و دوره رسیدگی در هر دو تاریخ کاشت. و برای عملکرد دانه در تاریخ کاشت اول، تفاوت معنی دار داشتند. کاشت تابستانه هم چنین سبب کاهش عملکرد دانه در بوته. شمار کپسول در بوته،وزن صد دانه و افزایش شمار دانه در کپسول گردید. ولی مقادیر آنها معنی دار نبود. برای کلیه این صفات در هر دو تاریخ کاشت، ولی برای شمار دانه در کپسول و وزن صد دانه معنی دار بود. و تاخیر در کاشت باعث افزایش با کاهش این صفات در برخی از ژنوتیپ ها شد. نتایج تجزیه رگرسیون، ضرایب هم بستگی و ضرایب مسیر نشان داد که در هر دو تاریخ کاشت. شمار کپسول در بوته، و به دنبال آن شمار دانه در کپسول و وزن صد دانه ، اجزای اصلی عملکرد دانه در بوته هستند. شمار کپسول در بوته به عنوان مهمترین جز بیشترین مقدار (حدود ۸۰% ) از تنوع موجود برای عملکرد دانه در بوته را موجب گردید. شمار گیاهچه در واحد سطح نیز از طریق اثر غیر مستقیم و منفی شمار کپسول در بوته، بر عملکرد دانه در بوته تاثیر داشت.
کلید واژه: بزرک. روغن خوراکی، تاریخ کاشت، اجزای عملکرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.