مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار :

مقاله بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس) از صفحه ۲۳ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی مولکولی ژن (aac (3)- IIa (aaC2 در اشریشیاکلی های مقاوم به آمینوگلیکوزید جدا شده از ادرار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مقاومت آمینوگلیکوزیدی
مقاله اشریشیاکلی
مقاله ژن aac (3)- IIa
مقاله عفونت ادراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: اشریشیاکلی شایع ترین عامل اتیولوژیک عفونت مجاری ادراری بوده که۸۰ درصد از این موارد را به خود اختصاص داده است. غیرفعال سازی آنزیماتیک آنتی بیوتیک های خانواده آمینوگلیکوزید توسط آنزیم های تغییردهنده آمینوگلیکوزیدها اصلی ترین مکانیسم مقاومت به این داروها در اشرشیاکلی است. هدف از مطالعه حاضر، بررسی شیوع ژن مقاومت aac (۳)- IIa در میان جدایه های بالینی اشریشیاکلی جدا شده از ادرار با استفاده از روش PCR است.
مواد و روش ها: پس از جمع آوری۲۵۰ جدایه اشریشیاکلی جدا شده از ادرار، الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی آن ها در مقابل آنتی بیوتیک های جنتامیسین، توبرامایسین، کانامایسین، آمیکاسین و نتیل میسین (MAST Co ,UK) به روش انتشار از دیسک با رعایت اصول CLSI تعیین شد. سپس DNA پلاسمیدی جدایه ها توسط کیت، استخراج و برای تشخیص ژن مقاومتی aac (۳)- IIa روی پلاسمید از روش PCR استفاده شد.
نتایج: نتایج نشان داد که ۹۶ درصد از جدایه های اشریشیا کلی به توبرامایسین، ۹۰ درصد به کانامایسین، ۸۲ درصد به جنتامیسین، ۳۰ درصد به نتیل میسین و ۸ درصد به آمیکاسین مقاوم بودند. ژن aac (۳)- IIa در ۵۴۸۳ درصد از جدایه های اشریشیاکلی شناسایی شد.
نتیجه گیری: از آن جایی که شیوع مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک های آمینوگلیکوزیدی به دلیل انتقال مقاومت در میان باکتری ها توسط عناصر قابل انتقال نظیر ترانسپوزون ها و پلاسمیدها بالاست، بنابراین ردیابی مسیرهای انتقال در بین باکتری های مختلف بسیار مهم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.