بررسی میزان آلودگی باکتریای آب یونیت ‌‌های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۸


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی باکتریای آب یونیت ‌‌های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۸ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی باکتریای آب یونیت ‌‌های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی باکتریای آب یونیت ‌‌های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی باکتریای آب یونیت ‌‌های دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: آنچه به عنوان آلودگی منابع آب یونیتهای دندانپزشکی از حدود چهل سال پیش مطرح شده است در پی بروز عفونتهای وخیم در بین افراد دچار تضعیف سیستم ایمنی اهمیت بیشتری یافته است. این مطالعه به دنبال آخرین توصیه ADA جهت کنترل میزان آلودگی آب یونیتها در حدود ۲۰۰ cfu/ml آب تا سال ۲۰۰۰ میلادی انجام گرفت. هدف از این تحقیق بررسی یونیتهای دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی از نظر میزان آلودگی باکتریهای گرم منفی شایع در منابع آب آنها جهت کنترل و ارائه روشهای موثر پیشگیری می‌باشد.مواد و روشها: در این تحقیق که به صورت توصیفی با روش مشاهده با استفاده از فرم اطلاعاتی انجام گرفت، جامعه مورد بررسی، ۳۰ یونیت فعال که دارای پوآر آب و مجرای سرتوربین سال بودند که به صورت تصادفی از بخشهای دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در طبقات مختلف انتخاب شدند. برای تهیه نمونه به میزان ۵ سی سی آب از پوآر آب و مجرای سر توربین در لوله‌ استریل حاوی ۵ سی سی مایع آبگوشت ساده نمونه گیری بعمل آمد که هر نمونه به محیطهای کشت اختصاصی انتقال یافت و بعد از ۴۸ ساعت در دمای ۳۷C تعداد کلونی‌های میکروبی شمارش گردید.یافته‌ها: بخشهای پریو و جراحی در طبقه اول دارای ۵/۳۷% آلودگی پسودومونایی و استافیلوککی بودند که انجام اعمال جراحی در این دو بخش امکان سرایت آلودگی از فلور میکروبی دهان بیمار را مطرح می‌کرد. بخشهای پروتز کامل، اندو و ترمیمی در طبقه دوم ۵/۶۱% آلودگی استافیلوکک را نشان داد. بخشهای اطفال و ارتودنسی ۷۵% آلودگی انتروککی و اشریشیاکولی را نشان داد که احتمال آلودگی آب با مدفوع را مطرح می‌ساخت.نتیجه‌گیری: با افزایش تعداد طبقات ساختمان، میزان آلودگی افزایش یافته بود که به نظر می‌رسد که ایستایی آب در طبقات بالاتر نقش بارزی در شانس بقای میکروارگانیسم دارد. بخش‌های واقع در یک طبقه دارای نوع آلودگی یکسان بودند.

کلید واژه: بیوفیلم، DUWS) Dental Unit Water Supply)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.