اثرات رژیم غذایی از روغن زیتون/ کلسترول بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات رژیم غذایی از روغن زیتون/ کلسترول بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات رژیم غذایی از روغن زیتون/ کلسترول بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات رژیم غذایی از روغن زیتون/ کلسترول بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات رژیم غذایی از روغن زیتون/ کلسترول بر لیپوپروتئین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۶

مقدمه: سطح بالای کلسترول پلاسما، بویژه LDL یک عامل مهم برای بیماری عروقی کرونر شناخته شده است. یافته‌های مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد در کشورهای مدیترانه ای میزان بیماریهای عروق کرونر کمتر از سایر کشورهاست، در این جوامع رژیم معمولی سرشار از روغن زیتون است. در مطالعه کنونی اثرات رژیم غذایی سرشار از کلسترول با و بدون افزودن روغن زیتون بر لیپوپروتئینهای سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز بررسی شد.روشها: نمونه های مورد مطالعه ۲۰ خرگوش نر نژاد Dutch بوده که به چهار گروه (یک گروه پایه و سه گروه تجربی) تقسیم شدند. این گروهها یکی از انواع رژیم‌های غذایی پایه، سرشار از کلسترول، سرشار از روغن زیتون و رژیم زیتون و رژیم غذایی توام (کلسترول + روغن زیتون) را به مدت ۱۲ هفته دریافت کردند. در ابتدا و پایان دوره پس از خون گیری میانگین کلسترول تام، کلسترول HDL،MDA (مالون دی آلدهید) و ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه‌ها اندازه گیری شد. در پایان دوره برش بافتی آئورت نیز جهت مطالعه میکروسکوپی و تعیین ضایعه آئورت تهیه شد.نتایج: میانگین‌های کلسترول تام، HDL، MDA و ظرفیت آنتی اکسیدانی در بدو دوره آزمایشی اختلاف معنی داری را نشان نداد. پس از تجویز رژیمهای مختلف غذایی، در پایان دوره تجربی اختلاف معنی‌دار در میانگین کلستول تام، تری گلیسرید، HDL-C، MDA بین گروه ها مشاهده شد. مقایسه رژیم سرشار از کلسترول و کلسترول همراه روغن زیتون میانگین بالاتر MDA را در گروه کلسترول نشان داد (p<0.001) فاکتورهای بیوشیمیایی و ضایعات آئورت هیچ اختلاف معنی ‌داری بین گروه روغن زیتون و استاندارد نشان نداد. گروه روغن زیتون + کلسترول شدت کمتر ضایعات آئورت را نسبت به گروه سرشار کلسترول نشان داد (p=0.02) بحث: یافته‌ها اثرات محافظتی پیشنهادی روغن زیتون را علیه آترواسکلروز تایید می‌کند که مستقل از اثر آن روی لیپوپروتیئن پلاسما است و پیشنهاد می‌کند احتمالا روغن زیتون مستقیما بر سرخرگها تاثیر می‌گذارد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.