بررسی فراوانی هلیوباکتر پیلوری در ضایعات مختلف معده در بیوپسی‌های بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸- ۱۳۷۳


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی هلیوباکتر پیلوری در ضایعات مختلف معده در بیوپسی‌های بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸- ۱۳۷۳ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی هلیوباکتر پیلوری در ضایعات مختلف معده در بیوپسی‌های بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸- ۱۳۷۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی هلیوباکتر پیلوری در ضایعات مختلف معده در بیوپسی‌های بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸- ۱۳۷۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی هلیوباکتر پیلوری در ضایعات مختلف معده در بیوپسی‌های بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸- ۱۳۷۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۸

در بسیاری از ضایعات معده از جمله گاستریت، اولر معده، آدنو کار سینوم و لنفوم نقش هلیکوباکترپیلوری به عنوان عامل زمینه‌ای یا عامل همراه مطرح می‌باشد. در این مطالعه فراوانی هلیکوباکترپیلوری در نمونه ‌های بیوپسی معده، ارسالی به بخش پاتولوژی دانشکده پزشکی سمنان طی سالهای ۱۳۷۸-۱۳۷۳ بررسی گردید. این پژوهش بصورت توصیفی و بر روی ۸۰۰ مورد بیوپسی معده انجام گرفت. ابتدا اسلایدهای تهیه شده با رنگ آمیزی هماتوکسیلین و ائوزین جهت تعیین نوع ضایعه و محل آناتومیک برداشت بررسی و سپس وجود هلیکوباکترپیلوری در هر نمونه توسط رنگ آمیزی گیمسا نیز بررسی گردید. از ۸۰۰ اسلاید میکروسکوپی بررسی شده ۱/۵۳% گاستریت، ۷۵/۱۱% اولسر، ۵/۹% آدنوکارسینوم و ۶/۲۵% نرمال بودند هیچ مورد لنفوم مشاهده نشد. در ۵۷% بیوپسی‌ها هلیکوباکترپیلوری دیده شد. گاستریت بیشترین همراهی با هلیکوباکترپیلوری ۷۵% و آدنوکارسینوم کمترین همراهی ۴۸.۷% را نشان داده همچنین فراوانی هلیکوباکترپیلوری در نمونه‌های اولسر معده ۶۹% بود. یافته‌های فوق نشان می‌دهد که هلیکوباکترپیلوری در ضایعات مختلف معده از شیوع بالایی برخوردار بوده و توصیه می‌ِشود کل بیوپسی‌های معده از نظر عفونت با این ارگانیسم بررسی شوند.

کلید واژه: هلیکوباکترپیلوری، گاستریت، اولسر معده، آدنوکارسینوم، لنفوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.