بررسی نتایج حاصل از تجویز میکرودوز GnRH-a همراه با گنادوتروپین برای تحریک تخمدان در سیکلهای ART در بیماران Poor- Responder
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی نتایج حاصل از تجویز میکرودوز GnRH-a همراه با گنادوتروپین برای تحریک تخمدان در سیکلهای ART در بیماران Poor- Responder دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی نتایج حاصل از تجویز میکرودوز GnRH-a همراه با گنادوتروپین برای تحریک تخمدان در سیکلهای ART در بیماران Poor- Responder کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج حاصل از تجویز میکرودوز GnRH-a همراه با گنادوتروپین برای تحریک تخمدان در سیکلهای ART در بیماران Poor- Responder،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی نتایج حاصل از تجویز میکرودوز GnRH-a همراه با گنادوتروپین برای تحریک تخمدان در سیکلهای ART در بیماران Poor- Responder :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد
تعداد صفحات :۹
مقدمه: از GnRH-a همراه با گنادوتروپین جهت تحریک کنترل شده تخمدان در IVF استفاده میِشود. GnRH-a ها را میتوان به دور روش در فازفولیکولار و فاز لوتئال سیکل قاعدگی تجویز کرد. نظرات ضد و نقیصی در مورد اثرات استفاده از آن در فاز فولیکولار وجود دارد. در این مطالعه اثرات تجویز میکرودوز GnRH-a را در بیمارانی که به پروتکلهای قبلی پاسخ مناسبی نداده بودند، مورد بررسی قرار دادیم.
روش بررسی: این مطالعه به صورت Clinical Trial، با روش قبل و بعد بر روی ۶۱ بیمار نازا که برای انجام Conventional و یا میکرواینجکشن از فروردین لغایت اسفندماه ۱۳۸۰ به مرکز تحقیقاتی و درمانی ناباروری و بیمارستان مادر یزد مراجعه کرده بودند انجام شد. ابتدا به بیماران به مدت ۲۱ روز قرص جلوگیری از حاملگی (LD) داده شد و سپس از روز سوم سیکل Bouserelin چهل میلی گرم Subcutaneous BID و از روز پنجم سیکل روزی ۳ آمپول HMG تجویز شد. اطلاعات با نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند و از آزمونهای Chi-Square و Fisher Exact Test استفاده شد.
یافتهها: تعداد فولیکول، اووسیت و امبریو حاصله و همچین میزان حاملگی محاسبه شد. تعداد فولیکول، اووسیت وامبریو بدست آمده با سیکلهای قبلی خودشان مقایسه گردید که در هر سه مورد اختلاف معنیدار بود (p<0.05) آزمون t با عدد ثابت صفر، سه مورد حاملگی داشتیم (۵%) که چون در همه بیماران نتیجه حاملگی در سیکلهای قبلی منفی بوده اختلاف معنیدار بود. بین دو گروه سنی ۳۴-۲۰ سال و ۴۵-۳۵ سال تفاوت معنیداری از نظر تعداد فولیکول، اووسیت، امبریو و میزان حاملگی مشاهده نشد.
نتیجهگیری: نتایج این بررسی نشان داد که روش میکرودوز در بیماران Poor-Responder میتواند باعث به دست آمدن فولیکول، اووسیت و امبریو شود که با سن بیمار ارتباط معنیداری ندارد.
کلید واژه: میکرودوز Poor Responder ،ART ،GnRH-a
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.