بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کاهش کلونیراسیون اشرشیاکلی آنتروتوکسینوژنیک توسط لاکتوباسیلوس کازیی در مدل آزمایشگاهی (In vivo) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۶

مقدمه: لاکتوباسیلوس کازئی نوعی باکتری است که همراه فرآورده‌های شیر مورد استفاده قرار می‌گیرد و برای انسان بیماری‌زا نمی‌باشد. اشرشیاکلی بعنوان یکی از باکتری‌های عمده مولد اسهال مسافرین و اسهال کودکان محسوب می‌گردد. در این مطالعه کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان ارگانیسم پروبیوتیک و به منظور کاهش کلونیزه شدن اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک مورد بررسی قرار گرفته است. روش بررسی: موشهای Balb/c چهار هفته‌ای به دو گروه آزمون و یک گروه شاهد تقسیم شدند. در حالی که به گروه شاهد، باکتری پروبیوتیک خورانده نشد یکی از گروههای آزمون ۳ روز و دیگری ۶ روز باکتری پروبیوتیک را دریافت کردند. ۷۲ ساعت پس از دریافت آخرین تجویز خوراکی پروبیوتیک، به هر سه گروه اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک خورانده شد. اندازه گیری تعداد باکتری‌های اشرشیاکلی دفع شده از موشها در زمانهای تعیین شده به عنوان معیار کلونیزاسیون باکتری پاتوژن تلقی گردید. نتایج: نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان می‌دهد که هر دو گروه موش آزمون، چه آنهائیکه باکتری پروبیوتیک را به مدت ۳ روز و چه آنهایی که ۶ روز دریافت کرده‌اند، در مقایسه با گروه شاهد، تعداد کمتری از باکتریهای اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک را در روده خود کلونیزه می‌کنند (۰.۰۰۱=P). مقایسه دو گروه آزمون نشان داد که دریافت طولانی تر باکتری پروبیوتیک موجب کاهش بیشتر کلونیزاسیون باکتری پاتوژن می‌گردد. نتیجه‌گیری: با توجه به مطالعه حاضر می‌توان لاکتوباسیلوس کازئی را به عنوان کاندیدای پروبیوتیک در جهت پیشگیری از ابتلا به اسهال ناشی از اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژنیک پیشنهاد کرد.

کلید واژه: پروبیوتیک، لاکتوباسیلوس کازیی، اشرشیاکلی آنتروتو کسینوژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.