اثر تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش ‌های پشتی و جانبی هسته پاراجیگانتوسلولاریس تنه مغزی بر شدت درد موش صحرایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش ‌های پشتی و جانبی هسته پاراجیگانتوسلولاریس تنه مغزی بر شدت درد موش صحرایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش ‌های پشتی و جانبی هسته پاراجیگانتوسلولاریس تنه مغزی بر شدت درد موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش ‌های پشتی و جانبی هسته پاراجیگانتوسلولاریس تنه مغزی بر شدت درد موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش ‌های پشتی و جانبی هسته پاراجیگانتوسلولاریس تنه مغزی بر شدت درد موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۶

زمینه: هسته پاراجیکگانتوسلولاریس (PGI) از تشکیلات مشبک بصل النخاعی ـ پلی است که نقش مهمی در پردازش درد دارد. تحقیقات نشان داده اند که فعال شدن نورون‌های PGI موجب مهار شدن پیام‌های حس درد در سیستم عصبی مرکزی (CNS) می‌شود.هدف: این تحقیق به منظور تعیین اثرات تخریب الکتریکی یک طرفه زیر بخش‌های پشتی و جانبی هسته PGI نیمه چپ تنه مغری بر درد حاد و مزمن ناشی از تزریق فرمالین در پای راست موش‌های صحرایی انجام شد.مواد و روش‌ها: تعداد ۳۰ راس موش صحرایی نر بالغ NMRI با محدوده وزنی ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم در پنج گروه شاهد، ضایعه DPGI، ضایعه LPGI و دو گروه شاهد ضایعه استفاده شدند. بعد از بی‌هوشی با تزریق داخل صفاقی ۱۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم کتامین هیدرو کلراید، زیر بخش‌های هسته‌ای DPGI و LPGI مغر با استفاده از جراحی استریوتاکسیک به طور الکتریکی تخریب شد. متعاقبت بهبود محل جراحی، شدت درد حاد و مزمن موش‌ها با روش آزمون فرمالین (۵۰ میکرولیتر، ۲.۵درصد) مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته‌ها: تخریب PGI پشتی هیچ یک از مراحل درد حاد و مزمن ناشی از تزریق فرمالین را تحت تاثیر قرار نداد. تخریب PGI جانبی بر درد حاد تاثیر نداشت. ولی شدت درد مزمن را به طور معنی‌داری افزایش داد (۰.۰۲>P).نتیجه‌گیری: با توجه به یافته‌ها به نظر می‌رسد نورون‌های بخش پشتی PGI در شدت درد خیلی مؤثر نیستند.

کلید واژه: هسته پاراجیگانتوسلولاریس، تخریب الکتریکی، آزمون فرمالین، درد، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.