مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی :

مقاله ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل از صفحه ۴۱ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: ریفلاکس وزیکویورترال و آسیب کلیه در سال اول زندگی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیرخواران
مقاله عفونت ادراری
مقاله ریفلاکس وزیکویورترال
مقاله اسکار کلیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: علیرغم پیشرفتهای اخیر در درمان عفونت ادراری شیرخواران، هنوز هم این بیماری بخصوص همراه با ریفلاکس وزیکویورترال میتواند باعث آسیب کلیه شود. احتمال آسیب کلیه در سنین پایین مخصوصا در شیرخواران کمتر از یک سال بیشتر است. لذا این مطالعه به منظور بررسی شانس حضور اسکار کلیه در شیرخواران کمتر از یکسال که هنگام ابتلا به عفونت ادراری دارای ریفلاکس وزیکویورترال بودند، انجام شد.
مواد و روشها: این مطالعه مقطعی بر روی ۷۱ شیرخوار مبتلا به عفونت ادراری دارای ریفلاکس وزیکویورترال مراجعه کننده به بخش و یا درمانگاه نفرولوژی بیمارستان شیرخواران امیرکلا طی سالهای ۸۷-۱۳۸۶ که هنگام ابتلا به اولین عفونت ادراری سن زیر یکسال داشتند، انجام شد. تشخیص ریفلاکس با (Voiding cystourethrography) VCUG از درجه ۵-۱ بود و اسکار (درجه ۴-۱) توسط اسکن (Dimercaptosuccinic acid) DMSA 4-6 ماه بعد از عفونت، انجام شد و سپس نتایج مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: از ۷۱ کودک زیر یکسال مورد مطالعه ۴۹ نفر (%۶۹) دختر بودند. از ۱۴۲ واحد کلیه، ۱۱۴ واحد (%۸۰۳) دارای ریفلاکس بودند که ریفلاکس درجه (%۷۴.۴) IIبیشترین میزان را تشکیل می داد. از ۱۴۲ واحد کلیه مورد مطالعه ۴۸ واحد (۳۸۸%) دارای اسکار بودند که بیشترین شدت اسکار، درجه I (31 واحد(%۶۴۴ ، بوده است. همچنین بیشترین درجه فراوانی اسکار در ریفلاکس درجه II ، ۱۸ واحد (۳۷۵%) بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که بیش از یک سوم شیرخواران زیر یک سال با عفونت ادراری و VUR دارای اسکار بودند. لذا با توجه به سن کم این بیماران و عوارض دراز مدت اسکار، توجه بیشتر و دقیق تر بیماران فوق توصیه می شود، همچنین احتمال ایجاد اسکار قبل از تولد را نیز نباید از نظر دور داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.