استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج پیووریدن از محیط کشت بسودوموناس آئروژینوزا و بررسی اثرات مهاری آن بر روی سایر باکتریهای پاتوژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)

تعداد صفحات :۶

سودوموناس آئروژینوزا باکتری فرصت طلب است که موجب بروز عفونتهای شدید بخصوص در سوختگیها، بیماران مبتلا به فیبروز کیستیک و افراد واجد سیستم ایمنی تضعیف شده می گردد. این باکتری سیدروفورهای مختلفی را تولید می نماید که در گسترش عفونتهای میکروبی نقش مهمی را ایفا می کنند. پیووردین در شرایط کمبود آهن تولید شده و جذب آهن را افزایش می دهد. به منظور بررسی اثرات مهار سیدروفور پیووردین تولید شده به وسیله سودوموناس آئروژینوزا بر روی سویه هایی از باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلی و کلیسیلا پنومونیه انجام گرفت، ابتدا پیووردین از محیط کشت سودوموناسش آئروژینوزا استخراج شد. پس از تعیین مقدار پیووردین به وسیله اسپکتروفتومتری UV، خاصیت مهاری آن به دو روش چاهک پلیت و روش رقت لوله ای بررسی گردید و نیز خاصیت مهاری پیووردین با آنتی بیوتیک های موثر بر روی هر کدام از این باکتریها مقایسه شد. این بررسیها نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس نسبت به پیووردین بسیار حساس تر از دو سوش دیگر می باشد. در نهایت اثر مهاری پیووردین بعد از ۲ ماه نگهداری در ۴ درجه سانتیگراد بررسی شد و مشخص گردید که قدرت آنتی بیوتیکی پیووردین بعد از گذشت زمان یاد شده از بین می رود.

کلید واژه: سیدروفور، پیووردین، سودوموناس آئروژینوزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.