مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶ :
مقاله مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶ که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی قانونی از صفحه ۲۸ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه یافته های بالینی و رادیولوژیک در ترومای بینی و بررسی اپیدمیولوژیک آن در مراجعین به اداره کل پزشکی قانونی استان آذربایجان شرقی در سال ۸۷-۱۳۸۶
این مقاله دارای ۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شکستگی بینی
مقاله گرافی بینی
مقاله علایم شکستگی بینی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: شکستگی استخوان بینی شایع ترین شکستگی استخوان های صورت می باشد. علیرغم اینکه تشخیص آن آسان به نظر می رسد ولی گاه تشخیص آن به صورت مساله ای بغرنج تظاهر می یابد. با عنایت به دیه قابل توجه شکستگی بینی در قانون مجازات اسلامی، تشخیص و تایید شکستگی جدید استخوان بینی به جهت احقاق حق طرفین دعوی بسیار مهم و ضروری است.
روش بررسی: در این مطالعه که از نوع بررسی موارد (case- series) می باشد. ۱۰۱۹ نفر از مراجعین اداره کل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی در سال ۸۶ و ۸۷ که ادعای وارد شدن ضربه به بینی را داشتند، ابتدا توسط پزشکان قانونی واحد معاینات مورد معاینه قرار گرفتند و سپس رادیوگرافی استخوان بینی آنان توسط متخصص آن اداره کل بررسی شد و در ادامه مصدومین توسط متخصص گوش و حلق و بینی آن اداره کل معاینه شدند.
یافته ها: اکثر افراد بررسی شده مرد (%۸۷۶) بودند، میانگین سنی حدود ۲۰ سال و تحصیلات اغلب افراد در حد دیپلم و یا زیر دیپلم بود. %۴۴۳ افراد شغل آزاد داشتند. فاصله زمانی بین ایراد ضربه و معاینه اغلب ۳-۲ روز بود. در معاینه تخصصی گوش و حلق و بینی در %۵۱۹ موارد وجود شکستگی بینی تایید گردید ولی در گزارش متخصص رادیولوژی وجود شکستگی بینی در %۶۰۴ موارد گزارش گردید. شایع ترین علایم مثبت در معاینه گوش و حلق و بینی تورم و کریپیتاسیون بودند. در حدود %۸۰ موارد یافته های بالینی با نتایج رادیولوژی همخوانی داشت ولی در %۲۰ موارد این همخوانی رویت نشد.
نتیجه گیری: با توجه به عدم همخوانی نتایج یافته های بالینی و رادیوگرافی در یک پنجم افرادی که دچار ترومای بینی شده بودند، ضروری است که در مطالعه دیگری با بهره گیری از روش های تشخیصی دیگری (مثل سی تی اسکن) که دقت بیشتری دارند، مشخص شود در حالاتی که در تشخیص شکستگی بینی، اختلاف بین یافته های بالینی و یافته های حاصل از مشاهده گرافی ساده پیش آمد، کدام یک قابل اعتماد و ارجح خواهد بود؟
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.