مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم :
مبانی نظری گیاه علوفه ای سورگوم
توضیحات: ۲۸صفحه فارسی (word) با منابع کامل
دانلود تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها، برگرفته از مقاله های فارسی و ترجمه تخصصی متون مقاله انگلیسی و مقاله بیس پایان نامه با ترجمه آماده کتاب های خارجی و کتاب های داخلی رشته های مختلف، مناسب برای انجام و نوشتن پروپوزال و آماده کردن فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری کشاورزی، توضیح مولفه های پرسشنامه و مقاله داخلی و خارجی و طرح های تحقیقاتی
خلاصه ای از کار:
مقدمه
نگرش عمیقتر به گیاهان علوفهای با توجه به افزایش تقاضا برای غذا به علت رشد فزاینده جمعیت و اهمیت پروتئین در جیره غذایی مردم و از آنجائیکه این پروتئین بطور عمده از طریق فرآوردههای دامی تأمین میشود، ضروری است. نقش گیاهان علوفهای درتولید دام و در نتیجه تأمین نیاز انسان به فرآوردههای دامی از اهمیت غیر قابل انکاری برخوردار است. با این وجود، متأسفانه در کشور ما به تولید و مدیریت گیاهان علوفهای در مقایسه با سایر محصولات زراعی کمتر توجه شده است برای جبران کمبود علوفه نیاز به گیاهانی است که ضمن تولید علوفه بیشتر و کیفیت مناسب، نسبت به شرایط نامساعد محیطی نیز مقاوم باشند تا در طول سال به خصوص فصلهایی از سال که کمبود علوفه به صورت حادتر مطرح میشود بتوانند تولید داشته باشند و نیاز دامها را تامین نمایند. در این راستا سورگوم[۱] نه تنها از عملکرد بالایی برخوردار است بلکه با شرایط اقلیمی اکثر مناطق ایران به خصوص مناطق گرم و خشک و معتدل سازگاری خوبی دارد (فومن و همکاران، ۱۳۸۷). سورگوم از نظر اهمیت……….
……….
– تاریخچه سورگوم
سورگوم از قدیمالایام در ایران وجود داشته وبعد از کشور یمن، در خاورمیانه بیشترین توده بومی (۴۲۱ توده) از ایران جمعآوری شده است (فومن و همکاران، ۱۳۸۵). علاوه بر سایر مصارف معمول، اولین بار ایرانیان باستان شیره گیاه Sorghum Saccharatum را به منظور تهیه شکر مورد استفاده قرار دادند (فومن ۱۳۸۹). با توجه به کمبود علوفه در ایران، نوع علوفهای آن اولویت دارد و سطح زیر کشت آن در ایران بیشتر از ۴۰۰۰۰ هکتار است (کیخانی و همکاران، ۱۳۸۹). پراکندگی جغرافیایی سورگوم از طریق……………..
……………….
– کشت سورگوم در ایران
با توجه به سازگاریهای اکولوژیک خاص این گیاه که مناسب با شرایط موجود در ایران است در ۴۰……………..
…………….
– گیاهشناسی سورگوم
. سورگوم با نام علمیSorghum biocilor (L.) Moench یکی از گیاهان خانواده غلات (زهتابیان و چاهوکی، ۱۳۸۹) و یکی از پنج گیاه زراعی عمده دنیا محسوب میشود و امروزه بعد از چهار گیاه………..
……………..
– اکولوژی سورگوم
دمای ۱۸ درجه سانتیگراد در مزرعه برای جوانهزنی مناسب است و به ازای هر ۹/۰ درجه سانتیگراد افزایش در میانگین دمای خاک (در عمق ۶/۷ سانتی متر) از ۱۳ تا ۲۱ درجه سانتیگراد، فاصله زمانی جوانهزنی تا سبز شدن (ظهور گیاهچه بر سطح خاک) یک روز کوتاهتر میشود. دمای ۴۸-۴۰ درجه…………..
………………..
– انواع سورگوم
سورگوم را از لحاظ کاربرد آن به طور کلی به ۴ دسته طبقه بندی میکنند:
۱-دانه-ای ۲- قندی ۳- جارویی ۴- علوفهای
……………
– سورگوم علوفهای:
از خصوصیات این نوع سورگوم ساقههای بلند، نازک و غنی از مواد است. شاخه و برگ سورگوم علوفهای بسیار زیاد میباشد، لذا برای علوفه کشت میگردد.
…………..
– ترکیبات شیمیایی موجود در سورگوم:
سورگوم از گیاهانی است که دارای ماده سمی موسوم به اسید سیانیدریک (HCN) میباشد بهطوریکه در علوفه خشک این گیاهان نیز سم مذکور به میزان کم وبیش وجود دارد. گلوکوزید سیانوژنتیکی بنام…………..
……………….
– کاربرد سورگوم
سورگوم در شمال و جنوب آمریکا، اروپا واسترالیا به مصرف تغذیه دام میرسد، اما در آسیا، آفریقا و آمریکای مرکزی بیشتر مصرف خوراکی دارد و به عنوان غذای انسان مصرف میشود. سورگوم علوفهای…………..
………………
– مصارف خوراکی:
در ایران سورگوم در تولید نان، بیسکوییت، غذای دام وطیور مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این،…………….
………………
– تغذیه حیوانات:
………..
– تولیدات صنعتی:
……………
– تولید اتانول و باگاس:
…….
منابع
پورکاظم، ا.، ۱۳۸۷. اثر روش های مختلف کاشت ردیفی بر سورگوم علوفه ای. نشریه علمی، اقتصادی، کشاورزی دامدار. ۱۷ (۲۰۴): ۴۰ – 47
تایز، لینکلن و زایگر.۱۳۷۹. فیزیولوژی گیاهی جلد دوم. ترجمه دکتر محمد کافی و همکاران. مشهد. انتشارات جهاد -دانشگاهی مشهد ۳۷۹ ص.
…………….
[۱]- Sorghum
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.