مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲ :

مقاله تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۵۸ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصرف مکمل روی بر هموگلوبین گلیکوزیله در بیماران دیابت نوع ۲
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت نوع ۲
مقاله روی
مقاله هموگلوبین گلیکوزیله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: دیابت قندی یکی از شایع ترین اختلالات متابولیکی در جهان است که در نتیجه نقص کامل یا نسبی و یا مقاومت به عمل انسولین ایجاد و کنترل نشدن آن موجب بروز عوارض قلبی، عروقی، کلیوی و چشمی می شود. ارتباط روی با سنتز، ترشح وعملکرد انسولین در برخی مطالعات مورد تایید قرار گرفته است. با توجه به اهمیت روی و احتمال کمبود آن در مناطق مختلف ایران، این مطالعه با هدف بررسی تاثیر افزودن روی به رژیم غذایی بیماران دیابتی در میزان کنترل این بیماری انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه کارآزمایی بالینی ۶۰ بیمار دیابتی نوع ۲ انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه ۳۰ نفره تقسیم شدند. به نیمی روزانه ۲۵ میلی گرم و به نیم دیگر روزانه ۵۰ میلی گرم روی به مدت ۲ ماه داده شد. قبل و بعد از مداخله در بیماران گلوکز خون ناشتا، گلوکز دو ساعت پس از غذا، هموگلوبین گلیکوزیله و غلظت روی سرم اندازه گیری گردید. اطلاعات جمع آوری شده و نتایج حاصل از آنالیز بیوشیمیایی با استفاده از آزمون های آماری ویلکاکسون و من ویتنی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: میانگین غلظت روی سرم و هموگلوبین گلیکوزیله در دوز ۲۵ میلی گرم پس از تجویز میزان روی تغییر معنی داری نشان نداد. ولی در دوز ۵۰ میلی گرم میانگین غلظت روی سرم پس از تجویز روی (۱۶۰±۳۰ug/dl) نسبت به قبل از تجویز روی (۱۴۰±۳۰ug/dl) افزایش معنی داری نشان داد (P<0.01) و میزان هموگلوبین گلیکوزیله هم پس از مداخله کاهش معنی داری نشان داد (P<0.05). در هر دو گروه بین گلوکز خون ناشتا و گلوکز ۲ ساعت پس از غذا قبل و بعد از مداخله اختلاف معنی داری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که بالا رفتن سطح روی در بیماران دیابتی باعث کاهش هموگلوبین گلیکوزیله می شود و وضعیت کنترل بیماری را در آنها بهبود می بخشد. تصور می شود که بخشی از بیماران دیابتی دچار کمبود پنهان روی باشند و این مسئله در وضعیت کنترل بیماری آنها اختلالاتی ایجاد نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.