مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان :

مقاله آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علوم رفتاری از صفحه ۲۴۱ تا ۲۴۸ منتشر شده است.
نام: آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی در نوجوانان و جوانان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسیب پذیری فرهنگی
مقاله آسیب پذیری اجتماعی
مقاله نوجوانان
مقاله جوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان آسیب پذیری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی و عوامل مرتبط با آن در بین نوجوانان و جوانان و فراهم کردن امکان تدوین تدابیر پیشگیری انجام شد.
روش: این پژوهش توصیفی تحلیلی در سال ۱۳۸۸روی فرزندان نوجوان و جوان کارکنان یکی از مراکز دولتی انجام شد جامعه هدف ۱۲۰۰نفری به روش خوشه ای چند مرحله ای از استان های تهران، قم، اصفهان، همدان، مازندران، اردبیل، کرمانشاه، اهواز و خراسان رضوی انتخاب شدند و درنهایت تعداد ۱۰۳۰نفر به مطالعه وارد شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات پرسش نامه محقق ساخته و شامل۲۰ مقیاس فرعی بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از شاخص های آماری همبستگی، آزمون T مستقل و تحلیل واریانس به کمک نرم افزار SPSS 14استفاده شد.
یافته ها: از نظر آسیب پذیری کلی %۷۰۴ افراد مصون، %۱۷۴ افراد عادی و %۲۱۲ افراد دچار آسیب شناخته شدند. بیشترین آسیب پذیری به ترتیب در ابعاد نگرش زن سالاری و تساوی نگری زن و مرد، ضعف در برنامه اوقات فراغت و اوقات فراغت آسیب زا، گرایش به لذت طلبی و مادی گرایی دیده شد.
نتیجه گیری: بسیج امکانات در جهت رسیدگی به آسیب های نوجوانان و جوانان، راه اندازی مراکز مشاوره برای خانواده ها و فرزندان، تلاش برای غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان، ایجاد فرصت های اشتغال برای نوجوانان و جوانان، آموزش خانواده ها برای نظارت بیشتر و بهتر و کمک به بهبود روابط بین اعضای خانواده ها برای پیشگیری از افزایش آسیب ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.