صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)۲ ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی) :
صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)
نمونه
پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندی در هوای معین با غلظت بالای دی اکسیدکربن در مخلوط گاز، افزایش می یابد (کاگلاک و همکاران، ۲۰۰۸؛ گولاس، ۲۰۰۸؛ گولاس و همکاران، ۲۰۰۵). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (۲-۴ درجه سانتی گراد) در هوا، VP و MAP را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (۲۰۰۵) یک دوره قابل فروش ۱۴-۱۵ روزه با ۸۰% دی اکسیدکربن، ۱۱-۱۲ روزه با ۴۰-۵۰% دی اکسیدکربن، ۱۰-۱۱ روزه برای VP و ۸-۹ روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری محصولات را تا ۵ روز در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده در هوا، افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (۲۰۰۸) و گولاس (۲۰۰۸)، مدت زمان برای نگهداری طولانی تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.