روش تهیه و استفاده از محیط کشت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش تهیه و استفاده از محیط کشت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش تهیه و استفاده از محیط کشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز روش تهیه و استفاده از محیط کشت۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش تهیه و استفاده از محیط کشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش تهیه و استفاده از محیط کشت :

روش تهیه و استفاده از محیط کشت

چکیده:

هنگام تهیه و استفاده از محیط کشت باید به نکات زیر توجه شود :

۱- تمام محیط های کشت باید واجد مواد غذایی لازم برای میکرو گانیسم باشند .

۲- رطوبت موجود در محیط های کشت در حد مفید و لازم برای میکرو گانیسم باشد .

۳- PH محیط باید در حد معین باشد برای باکتریوژی PH=7.5 و برای کپکها PH=5.4 است .

۴- مواد شیمیایی که به عنوان غذا برای میکرو گانیسم در نظر گرفته می شود .

۵- چون بعضی از ترکیبات موجود در ترکیبات موجود محیط کشت اثر نامطلوب بر روی یکدیگر دارند ، بهتر است این مواد جداگانه تهیه گردند به عنوان ، هید راتهای کربن را جداگانه تهیه و در حین آزمایش با سایر مواد تشکیل دهنده محیط کشت مخلوط نمود .

۶- اگر از محیط جامد (حاوی آگاز ) استفاده می کنید بهتر است از ذوب مجدد محیط کشت خودداری شود چرا که در مواردی از بین رفتن فاکتور های رشد می گردد .

۷- تمام محیط های کشت باید نامگذاری شده ، تاریخ تهیه ، نوع میکروارگانیسم کشت داده شده ، نام شخص آزمایش کننده بر روی محیط کشت نوشته شود .

انواع محیط کشت : بر۳نوع است :

۱/liguid or Broth Media

۲/Semi Solid Media

۳/Solid Media

محیط های کشت مایع و نیمه جامد در لوله تهیه می شود ، محیط کشت جامد یا در لوله به صورت مورب یا در پلیت مورد استفاده قرار می گیرد . که از نظر مواد غذایی تشکیل دهنده محیط کشت گروههای مختلف محیط کشت موجود می باشد .

طرز تهیه محیط های کشت :

باید توجه داشت که هنگام تهیه محیط کشت باید به دستوری که از طرف کارخانه سازنده محیط کشت داده می شود دقت شود در مراحل توزین دقیق ، حل کردن ، استریل نمودن و تقسیم انجام می گردد . برای توزین کردن بهتر است از لیوانهای کاغذی یکبار مصرف و یا کاغذ آلومینیومی استفاده نمود ، همچنین برای حلد کردن محیط کشت باید از آب مقطر گرم و تازه استفاده نمود .

ابتدا آب مقطر مورد نیاز در یک استوانه مدرج با دقت اندازه گیری می کنیم ، نصف آب مقطر را در ارلن مایری که دو برابر حجم آب گنجایش دارد ریخته ، پودر خشک محیط کشت به تدریج به آب اضافه نموده ، سپس بقیه آب مقطر را هم می افزائیم در حالیکه پودر را با آب مخلوط می کنیم آب را با چرخاندن ارلن به هم زده .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.