رفتار جبری چک کردن


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رفتار جبری چک کردن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رفتار جبری چک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز رفتار جبری چک کردن۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رفتار جبری چک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رفتار جبری چک کردن :

رفتار جبری چک کردن

تعریف وسواس

نگرانی‌ها، تردیدها، باورهای خرافی – که معمولا در زندگی روزمره شایع‌اند- اگر جنبه افراطی و شدید پیدا کنند، وسواس نامیده می‌شود. مثلاً فرد در هنگام شست و شوی دست یابدن یا بازرسی و چک کردن، خیلی زیاده روی کند و در صورت وجود مانع دچار اضطراب و استرس شود و عملکرد حوزه‌های خانوادگی، اجتماعی، شغلی، تحصیلی یا روابط بین فردی را تحت تاثیر قرار دهد.

انواع وسواس :

الف) وسواس فکری :

افکاری که تکرار می‌شوند و خارج از اختیار به نظر می‌رسند به گونه‌ای که شخصی نمی‌خواهد این افکار را داشته باشد و آنها را ناراحت کننده، مزاحم و بی معنا تلقی می‌کند. شایع ترین انواع وسواس فکری عبارتند از: ترسهای آلودگی به میکروب، تردید و شک در مورد انجام دادن درست کارها، افکار مزاحم در خصوص تکرار یا اعمال پرخاشگرانه یا جنسی، دقت بیش از حد، شک دینی و اخلاقی افراطی

ب ) وسواس عملی : اعمال اجباری که شخص بارها و بارها و طبق مجموعه قواعد و مناسکی برای خنثی کردن افکار وسواسی خود اقدام به انجام آنها می‌کند. شایع ترین انواع وسواس عملی عبارتند از: وارسی، شست و شو، شمارس، پرسیدن، تقارن و دقت، ذخیره کردن و انبارسازی.

آداب وارسی کردن یا چک کردن

اگر شما به آداب وارسی کردن دچار باشید، نمی‌توانید مطمئن شوید که مرتکب خطایی خطرناک نشده‌اید بنابراین برای حصول اطمینان، به وارسی کردن می‌پردازید. معمولاً می‌ترسید که در اثر خطایی که از شما سرزده است. به خودتان و دیگران آسیبی برسانید – شما ممکن است دوازده مرتبه اجاق گاز و قفل درها را وارسی کنید اما هنگامی که به در قفل شده نگاه می‌کنید باز هم از قفل بودن آن‌ مطمئن نمی‌شوید – بنابراین ممکن است به مدت سی دقیقه قفل را باز و بسته کنید تا آن که بتوانید خود را از خانه بیرون بکشانید، آن هم با خستگی بسیار ممکن است برای اطمینان مجدد به طور مکرر از خانواده و دوستانتان کمک بخواهید – در این نمونه قدرت تردید به خوبی نشان داده شده است.

منابع :

۱- حیدری نراقی، علی وسواس – انتشارات رشد، ۱۳۸۴.

۲- واشتون، آرنولد- ترجمه معصومیان، حسام الدین- اراده کافی نیست- چاپ دوم، ۱۳۸۷.

۳- صالحی، منصور و همکاران- بررسی فراوانی الگوی علائم اختلال وسواس – جبری، ۱۳۸۳.

۴- سایت اطلاع رسانی شبکه پیام جمهوری اسلامی ایران teletext.irib.ir

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.