مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد :
مقاله بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۳۶ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت anti-HCV Ab) C) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد
این مقاله دارای ۷ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلال انعقادی ارثی
مقاله فاکتورهای خطر
مقاله هموفیلی
مقاله ویروس هپاتیت C
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: مصرف جایگزین درمانی خون و فرآورده های خونی غربال نشده یا فاکتورهای انعقادی تغلیظ شده ویروس زدایی نشده در بیماران اختلال انعقادی خطر ابتلا به هپاتیت C را در آنها ایجاد می کند. مطالعه حاضر به منظور بررسی فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت C (anti-HCV Ab) و فاکتورهای خطر مربوطه در بیماران اختلال انعقادی استان یزد انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی که به روش سرشماری در تابستان ۱۳۸۵ انجام شد، پس از جمع آوری اطلاعات پرسشنامه ای، از ۷۷ بیمار نمونه خون گرفته شد. نمونه های پلاسما با کیت الیزا از نظر آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت C و سپس نمونه های مثبت با روش تست (Recombinant Immonoblot Assay) RIBA تایید شدند. داده ها با استفاده از آزمون های آماری کای دو و آنالیز رگرسیون لجستیک مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: فراوانی آنتی بادی بر علیه ویروس هپاتیت C معادل %۴۹۴ (۳۸ بیمار) بدست آمد. بین داشتن فرم شدید بیماری (از نظر نیاز به فرآورده های خونی) (P<0.01)، تحت درمان بودن بیش از ۱۲۱ ماه (قبل از اجرای طرح غربالگری خون های اهدایی) (P<0.001) و سابقه ابتلا اعضا خانواده به (P<0.05) HCV با مثبت شدن آنتی بادی رابطه معنی داری وجود داشت.
نتیجه گیری: اجرای موفقیت آمیز طرح غربالگری خون و فرآورده های خونی و نظارت بیشتر در تدارک فاکتورهای تغلیظ شده، توانسته به طور چشمگیری بروز موارد جدید آلودگی در بیماران مصرف کننده این فرآورده ها را در استان یزد کاهش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.