مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت) :
مقاله برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله آبیاری و زهکشی ایران از صفحه ۱۶۷ تا ۱۷۴ منتشر شده است.
نام: برآورد نوسانات سطح ایستابی در اراضی شالیزاری با استفاده از مدل DRAINMOD (مطالعه موردی رشت)
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله DRAINMOD
مقاله اراضی شالیزاری
مقاله زهکشی سطحی
مقاله نشت
مقاله کلزا
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مطالعه حاضر در سال ۱۳۸۴ در اراضی شالیزاری با زهکش های سطحی به فاصله ۲ متر و عمق ۱۵ سانتی متر و بدون زهکش در قالب کرت هایی به اندازه ۱۰×۴ متر با کشت کلزا و در طول یک فصل رویش واقع در موسسه تحقیقات برنج گیلان انجام شد. در این تحقیق نوسانات سطح ایستابی در طول فصل رشد با توجه به شرایط آب و هوایی و بارندگی اندازه گیری گردید. همچنین مدل DRAINMOD با توجه به شرایط فیزیکی مزرعه و شرایط مرزی برای شبیه سازی نوسانات سطح ایستابی مورد استفاده قرار گرفت. به دلیل اثرات منفی در عملکرد گیاه کلزا در اثر شرایط ماندابی، پیش بینی نوسانات سطح ایستابی از اهمیت زیادی برخوردار است. بدیهی است که استفاده از مدلها برای پیش بینی فرآیندهای مختلف و به عنوان یک ابزار مدیریتی، در صورتی امکان پذیر است که عملکرد آن برای شرایط واقعی در منطقه ارزیابی شده باشد. نتایج بدست آمده نشان می دهد که مدل DRAINMOD روند نوسانات سطح ایستابی را به خوبی برآورد نموده است. ارزیابی های انجام شده در برآورد روزانه سطح ایستابی حکایت از آن داشت که ریشه متوسط مربع خطا (RSME) در هر دو تیمار فوق الذکر حدود ۸ سانتی متر بوده است. همچنین نتایج حاکی از توان مدل در تخمین موقعیت سطح ایستابی واقعی نسبت به مقادیر اندازه گیری شده در حد ۴ درصد در تیمار دارای زهکش های سطحی و در حد ۱۷ درصد در تیمار بدون زهکش است. اطلاعات دقیق تر از مقادیر نشت عمقی در دو تیمار تحت مطالعه در بهبود برآورد مدل می تواند موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.