مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار :

مقاله ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در اکوبیولوژی تالاب (تالاب) از صفحه ۲۶ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: ترکیب گونه ای و تعیین تراکم فیتوپلانی در دریاچه پشت سد لار
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فیتوپلانکتون
مقاله سد لار
مقاله تراکم سلولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه به منظور بررسی پارامترهای لیمنولوژیک و بیولوژیک دریاچه پشت سد لار از جمله شناسایی، تراکم و پراکنش فیتوپلانکتونها و تغییراتشان طی ۶ مرحله نمونه برداری از خرداد ماه الی آبان ماه سال ۱۳۸۷ انجام پذیرفت. نمونه ها با دستگاه روتنر و از اعماق مختلف (لایه های ۵،۵ ، ۱۰، ۲۰، ۳۰ متری) برداشت شده و توسط فرمالین ۴ درصد تثبیت و در آزمایشگاه با میکروسکوپ معکوس مطالعه شدند. از بین جنس های شناسایی شده ۱۴ جنس مربوط به شاخه جلبکهای دیاتوم، ۱ جنس مربوط به شاخه یوگلنوفیسه، ۷ جنس مربوط به شاخه جلبکهای سبز، ۳ جنس مربوط به شاخه جلبکهای پیروفیسه، ۱جنس مربوط به شاخه جلبکهای کریزوفیسه و ۲ جنس مربوط به شاخه جلبکهای سبز آبی تعلق داشتند. غالبیت فیتوپلانکتونی در این سد مخزنی با شاخه جلبکهای دیاتوم بوده که ۷۴۸۳ درصد جمعیت سالانه (نمونه برداری ۶ ماهه) را دارا بودند و نمونه های غالب آن جنس هایCyclotella ،Navicula و Nitzchia می باشند. شاخه جلبکهای سبز با فراوانی ۱۷۱۰ درصد با جنس های Oocystis، Pediastrum،Scenedesmus و Chlorella در رده دوم قرار دارد. سایر شاخه های فیتوپلانکتونی که عبارت بودند از، شاخه جلبکهای پیروفیسه با فراوانی ۲۷۳ درصد با جنس های Ceratium وPeridinium ، شاخه جلبکهای یوگلنوفیسه با فراوانی ۰۸۳ درصد با جنس Euglena، شاخه جلبکهای کریزوفیسه با فراوانی ۳۶۶ درصد با جنس Cryptomonas و شاخه جلبکهای سبز آبی با فراوانی ۰۸۳ درصد با جنس های Anabeana و Oscillatoria میانگین بیشترین تراکم سلولهای فیتوپلانکتونی در تمامی ماههای نمونه برداری به شاخه جلبکهای دیاتوم به تعداد ۴۳۷۵۰۰±۳۷۷۴۰ عدد در لیتر تعلق داشته و غالبترین جنس از این شاخه که در تمام فصول سال به تعداد زیاد مشاهده شد، جنس Cyclotella بود. رتبه دوم شاخه جلبکهای سبز با میانگین تعداد ۲۶۸۷۵۰±۳۹۷۵۳عدد در لیتر قرار داشت که جنسهای غالب آنOocystis، Pediastrum ،Scenedesmus و Chlorella بوده و سایر شاخه ها درصد جمعیت کمتری داشتند. طبق آزمون آنالیز واریانس دو طرفه مشخص گردید که بین ایستگاههای مختلف و ماههای مورد بررسی اثر متقابلی دیده نمی شود (P>0.05) ولی آزمون چند دامنه توکی نشان داد که بین ماههای شهریور و آبان اختلاف وجود دارد .(P<0.05) بطور کلی مطالعات بیولوژیک نشان داد که پتانسیل تولید پلانکتونی در این دریاچه پایین است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.