مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن :

مقاله بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۶۱ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی بر جوانه زنی آویشن
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش شوری
مقاله تنش خشکی
مقاله آویشن
مقاله جوانه زنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به اهمیت گیاهان دارویی بویژه در صنعت داروسازی و کمبود آنها در طبیعت، بررسی جنبه های مختلف زراعی این گیاهان از اهمیت بسزایی برخوردار است. آویشن یکی از مهمترین گیاهان دارویی ایران است که بدلیل داشتن تیمول و کارواکرول دارای خاصیت ضد نفخ، ضد میکروب حصبه و دیفتری و نیز ضد عفونتهای ریوی می باشد. تنش شوری و خشکی از عوامل مهم کاهش عملکرد این گیاه محسوب می شوند. به منظور بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی دو آزمایش به طور مجزا در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار بر روی آویشن شیرازی انجام شد. تنش خشکی شامل چهار سطح با فشار اسمزی ۰، ۰۱۹، ۰۴۱ و ۰۹۹ مگاپاسکال توسط محلول پلی اتیلن گلیکول با وزن ملکولی ۶۰۰۰ و تنش شوری نیز در چهار سطح۰ ,۳۰ ,۶۰ ,۹۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم اعمال شد. بعد از اعمال تیمارها شمارش بذور جوانه زده به صورت روزانه ۱۰ روز ادامه یافته و صفاتی از قبیل درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، طول ریشه چه و ساقه چه در آنها اندازه گیری شد. بیشترین درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی متعلق به تیمار شاهد (۱۲۸۸) و کمترین آن به تیمار ۰۹۹ مگاپاسگال (۱۰۵۸) تعلق داشت. بین سطوح مختلف شوری برای صفات سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه وطول ساقه چه اختلاف معنی داری وجود داشت بیشترین میزان کاهش درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و طول ساقه چه در تیمار ۹۰ میلی مول در لیتر کلرید سدیم مشاهده شد. نتایج بدست آمده بیانگر این است که تنش شوری و خشکی به طور معنی داری سبب کاهش درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و نیز وزن خشک ریشه چه و ساقه چه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.