مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد :

مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فیزیولوژی گیاهان زراعی از صفحه ۷۱ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سطوح مختلف کودهای سولفات روی و سولفات منگنز بر خصوصیات کمی و کیفی سه رقم گندم آبی در شهرستان خرم آباد
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله تیمار
مقاله سولفات روی
مقاله سولفات منگنز
مقاله عملکرد دانه
مقاله درصد پروتئین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی سطوح مختلف کودهای ریز مغذی سولفات روی و سولفات منگنز به صورت ترکیبی بر سه رقم گندم آبی در سال زراعی ۸۸ – ۱۳۸۷ در منطقه آبستان از توابع بخش زاغه شهرستان خرم آباد انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی درسه تکرار اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح تیمار کودی تیمار شاهد عدم مصرف کود F۱))، تیمار سولفات روی ۲۵+ سولفات منگنز ۴۵ کیلوگرم در هکتار ( (F۲و تیمار سولفات روی ۵۰+ سولفات منگنز ۹۰ کیلوگرم در هکتار ( (F۳به صورت خاک کاربرد بر سه رقم گندم آبی بهار (V۱)، شیراز (V۲) و پیشتاز ( (V۳از ارقام سردسیر در زمان کاشت اعمال شد. صفات اندازه گیری شده شامل غلظت روی و منگنز در دانه، درصد پروتئین، عملکرد پروتئین و عملکرد دانه بودند. نتایج نشان داد که بیشترین و کمترین غلظت روی در دانه به ترتیب به تیمارهای (F۲) در رقم شیراز و تیمار شاهد در رقم بهار معادل ۲۹۳۲ و ۲۳۶۷ میلی گرم در کیلوگرم تعلق داشت. از طرفی غلظت منگنز در دانه بیشترین اثر خود را در تیمار (F۳) در رقم بهار معادل ۶۷۷۷ میلی گرم در کیلوگرم و کمترین آن را در تیمار شاهد در رقم بهار معادل ۵۲۳۳ میلی گرم در کیلوگرم نشان داد، همچنین بیشترین درصد پروتئین در دانه مربوط به تیمار (F۳)در رقم پیشتاز معادل ۱۸۶۶ درصد و کمترین آن به تیمار شاهد در رقم بهار معادل ۱۲۴۱ درصد تعلق داشته و نیز بیشترین عملکرد پروتئین در دانه مربوط به تیمار کودی ( (F۳در رقم شیراز معادل ۱۲۴۷ کیلوگرم در هکتار و کمترین آن مربوط به تیمار کودی (شاهد) در رقم بهار معادل ۸۴۰ کیلوگرم در هکتار بود. لازم به ذکر است که بیشترین عملکرد دانه به تیمار کودی(F۲) در رقم شیراز معادل ۷۳۸۳ تن در هکتار، و کمترین آن به تیمار کودی شاهد در رقم بهار معادل ۵۷۹۴ تن در هکتار تعلق داشت. لذا نتایج نشان داد که با اعمال تیمارهای کودی به صورت ترکیبی در مقادیر مختلف روند افزایش غلظت روی و منگنز در دانه کلیه ارقام مورد استفاده در آزمایش مشاهده گردید و در مورد عملکرد پروتئین و عملکرد دانه ارتباط مستقیمی داشته، چرا که کاهش یا افزایش هر کدام تاثیر مثبت یا منفی را بر دیگری خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.