مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری :
مقاله ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم دارویی (pharmaceutical sciences) از صفحه ۲۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثرات متقابل کورتیکوسترون و سیستم نیتریک اکساید بر دردهای نروژنیک و التهابی در موش سوری
این مقاله دارای ۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درد
مقاله کورتیکوسترون
مقاله نیتریک اکساید
مقاله Formalin Test
مقاله L-NAME, L-Arginine
مقاله موش سوری
چکیده و خلاصهای از مقاله:
زمینه و هدف: شواهد زیادی نشان می دهند که گلوکوکورتیکوییدها اثرات تعدیلی بر درد داشته و احتمالا یکی از عوامل مداخله کننده در این اثر سیستم نیتریک اکساید می باشد. هدف این مطالعه تعیین اثرات متقابل سیستم نیتریک اکساید و گلوکوکورتیکوئیدها بر درد های التهابی و نروژنیک در موش سوری در مدل آزمون فرمالین بود.
روشها: در این پژوهش تجربی از ۷۰ سر موش سوری نر آلبینو با میانگین وزنی ۲۵-۳۰ گرم استفاده گردید. برای ارزیابی درد از تست فرمالین استفاده شد. شاخص ارزیابی درد شامل کل مدت زمان واکنش به درد (لیسیدن پا) پس از تزریق زیر جلدی فرمالین ۵% به کف پای راست حیوان بود. ۱۰mg/kg(LN) L-NAME به عنوان مهارگر سنتز نیتریک اکسید یا ۲۰mg/kg(LA) L-arginine به عنوان پیش ساز نیتریک اکسید یا سالین با حجم ۶ میلی لیتر ۶۰ دقیقه و کورتیکوسترون (۱ و ۳ میلی گرم به ازای هرکیلو گرم وزن) و یا و هیکل آن (پروپیل گلیکول + سالین در حجم ۶ میلی لیتر) ۳۰ دقیقه قبل از ارزیابی درد داخل صفاقی تزریق شدند.
یافته ها: بررسی داده ها نشان داد که کورتیکوسترون با هر دو دوز بطور معنی داری موجب اثرات ضد دردی شده و تزریق LN قبل از کورتیکوسترون بطور معنی داری موجب تقویت اثرات ضد دردی آن در مرحله مزمن شد. در حالی که تزریق LA تاثیر معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: یافته های فوق نشان می دهد که کورتیکوسترون اثرات ضد دردی داشته و بخشی از اثرات آن احتمالا از طریق سیستم نیتریک اکساید اعمال می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.