مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار :

مقاله ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۱۵۱ تا ۱۵۶ منتشر شده است.
نام: ویژگی های سنگ های آتشفشانی جوان در جنوب خاوری بیجار
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیجار
مقاله سری قلیایی
مقاله سنندج
مقاله سیرجان
مقاله آلایش ماگما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در شمال خاوری سنندج (جنوب بیجار) واقع در استان کردستان، و در پهنه ساختاری سنندج – سیرجان سنگ های آتشفشانی جوان رخنمون دارند. در این منطقه سنگ های وابسته به کرتاسه، الیگوسن، میوسن و پلیوسن نیز دیده می شوند. بررسی های صحرایی نشان می دهد که در این منطقه، فعالیت آتشفشانی در دو مرحله صورت گرفته است. در مرحله نخست پرتاب مواد آذرآواری، سبب ایجاد مخروط آتشفشان و تشکیل دهانه شده و در مرحله بعد گدازه بیرون ریخته است. سنگ های آتشفشانی ترکیبی، در محدوده تراکی آندزیت، آندزیت، آندزیت – بازالت و بازالت دارند. فقیر بودن ماگما از سیلیس، وجود آنالسیم و اولیوین، و نبود ارتوپیروکسن و پیژونیت از ویژگی های سنگ های منطقه است، که گواه بر وابسته بودن این ماگما به سری قلیایی است. شواهد سنگ نگاری مانند وجود بیگانه سنگ (زینولیت) گنیسی و وجود بیگانه بلور کوارتز با حاشیه واکنشی در سنگ های منطقه دلیل بر آلایش ماگما با پوسته است. از نظر ژئوشیمیایی، تغییرات Rb، Sr،Pb و Hfنیز این پدیده را تایید می کند. با توجه به وجود توپوگرافی پست سنگ های آتشفشانی، شکستگی ها و گسل های امتداد لغز و شواهد سنگ شناسی، درجه کم ذوب بخشی و آلایش پوسته ای می توان محیط زمین ساختی – ماگمایی کششی را برای منطقه در نظر گرفت. کشش محلی و باز شدگی در امتداد پهنه گسل های امتداد لغز راهی برای صعود ماگما به سطح زمین فراهم کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.