مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده :

مقاله مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۲۵ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: مطالعه اثرات هیستوپاتولوژیک داروی ایزوپرنالین بر غده بزاقی بناگوشی گربه ماده
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایزوپرنالین
مقاله گربه
مقاله غده بزاقی بناگوشی
مقاله هیستوپاتولوژی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
غدد بزاقی با اعمال گوناگونی که انجام می دهند از جایگاه ویژه ای در امر تحقیقات برخوردارند. در این تحقیق، ساختار بافت شناسی غده پاروتید (بناگوشی) گربه ماده در شرایط نرمال و تحت تاثیر داروی ایزوپرنالین مورد مطالعه قرار گرفت. ده قلاده گربه ماده برای این تحقیق انتخاب شدند که به دو گروه شاهد و آزمایش تقسیم شدند. داروی ایزوپرنالین به مدت ۲۰ روز و با دوز ۱۶ میلیگرم به گروه آزمایش تزریق شد. تغییراتی در وزن و ساختار سلولی غده پاروتید صورت گرفت بدین صورت که میانگین وزن غده پاروتید در گروه آزمایش ۱۸ برابر بزرگتر از گروه شاهد شده بود. در مطالعات بافت شناسی غده پاروتید در سطح میکروسکوپ نوری، در گروه شاهد، واحدهای ترشحی غده پاروتید آسینی مرکب و سروز خالص بودند. در گروه آزمایش، تغییرات هیستوپاتولوژیک شامل هیپرپلازی و هیپرتروفی واحدهای ترشحی بود. نتایج بدست آمده تاثیر داروی ایزوپرنالین را بر روی غده پاروتید گربه مانند حیوانات دیگر مثل موش صحرایی، موش آزمایشگاهی و خرگوش ثابت می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.