مقایسه ویژگی های روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان پسر بیش فعال و مادران دارای کودکان پسر اوتیسم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان پسر بیش فعال و مادران دارای کودکان پسر اوتیسم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان پسر بیش فعال و مادران دارای کودکان پسر اوتیسم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان پسر بیش فعال و مادران دارای کودکان پسر اوتیسم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان پسر بیش فعال و مادران دارای کودکان پسر اوتیسم :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

اتیسم و بیش فعالی از اختلالات بسیار رایج در دوران کودکی هستند، و مادران این کودکان به سبب این اختلالات بهمشکلات روانشناختی زیادی دچار شده و سرمایه روانی آنها مخدوش می شود. پژوهش حاضر به منظور مقایسه ویژگیهای روانشناختی و سرمایه روانشناختی مادران دارای کودکان بیش فعال و اتیسم انجام شده است. روش این پژوهش ازنوع پیمایشی و جامعه تحقیق از مادران دارای فرزند بیش فعال و اتیسم واقع به تعداد ۸۰ نفر در دو منطقه شهری ۵ و۱۱ تهران تشکیل و گروه نمونه آنها به روش تمام شمارش انتخاب شدند. ابزار های پژوهش عبارت از پرسشنامه هایویژگی های روانشناختی SCL-90 و پرسشنامه سرمایه روانشناختی لوتانز بودند. به منظور بررسی فرضیه های پژوهشاز روش های آمار توصیفی و تحلیل تفاوت میانگین ها به وسیله آزمون تحلیل واریانس با استفاده از نرم افزارSpss20استفاده شد. یافته ها نشان داد که از لحاظ ویژگی ها و سرمایه روانشناختی کل دو گروه مادران با هم تفاوت معناداریندارند اما در ویژگی های روانشناختی مولفه های اضطراب، جسمانی سازی، و پرخاشگری گروه مادران کودکان بیشفعال نمره بالاتری گرفتند و در افسردگی مادران کودکان اتیسم نمره بالاتری گرفتند. اما از لحاظ مولفه های ترس،حساسیت در روابط، روان پریشی، وسواس و پارانویا دو گروه با هم تفاوت معناداری نداشتند. همچنین در سرمایهروانشناختی خود کار امدی و تاب آوری مادران کودکان اتیسم نمره بالاتری از مادران کودکان بیش فعال داشتند وتفاوت دو گروه معنادار بود. اما دو گروه از لحاظ مولفه های امید و خوش بینی با هم تفاوت معناداری نداشتند. نتایج بهطور کلی نشان می دهد که به لحاظ ویژگی های روانی و سرمایه روانشناختی مادران کودکان بیش فعال نسبت بهمادران کودکان اتیسم وضعیت بدتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.